20 / 04 / 2024

izmir ofisi

izmir ofisi

AK Parti İzmir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Rifat Sait, 19 Şubat'ta İzmir'de Avrupa Birliği Bakanlığı Ofisi açılacağını açıkladı. Sait, ofisin Kordon'daki yerinde AB Bakanı Volkan Bozkır tarafından hizmete açılacağını kaydetti.

İzmir Bayraklı'da 3 kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi, 3 farklı yerde kentsel dönüşüm iletişim ofisi açtı. 

Evora İzmir satış ofisi!

Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otelden meydana gelen proje Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 

Ataşehir Modern İzmir satış ofisi!

1.094 daireden meydana gelen ve 1+1'den 4+1!e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Ataşehir Modern İzmir satış ofisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz...

Alsancak Evora İzmir satış ofisi!

Alsancak Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1.090 bağımsız bölümden meydana gelen projede konutların yanı sıra ticari fonksiyonlar bulunuyor.

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Dap İzmir satış ofisi adres!

Dap İzmir satış ofisi adres bilgisi haberimizde yer alıyor.  707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Livin İzmir satış ofisi!

Livin İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 366 konut ve 33 ticari birimden meydana gelen projede teslimler 2019 yılının Mart ayında yapılacak. 

İzmir Folkart Time 2 satış ofisi!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede yeni etap hazırlıkları başladı. Peki İzmir Folkart Time 2 satış ofisi nerede yer alıyor?

İzmir Triyanda Masal Evleri satış ofisi!

İzmir Triyanda Masal Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Triyanda Masal'da dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

İzmir Mahall Bomonti Konak satış ofisi!

İzmir Mahall Bomonti Konak satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mahall Bomonti İzmir projesinde fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor...

Triyanda Masal İzmir satış ofisi!

Triyanda Masal İzmir satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Triyanda Masal projesinde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor...

İzmir Folkart Time satış ofisi!

İzmir Folkart Time satış ofisi ile 444 22 78 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Folkart Yapı imzası taşıyan proje 400 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

İzmir Megapol Çarşı Kule satış ofisi!

İzmir Megapol Çarşı Kule satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Megapol Çarşı Kule projesinde teslimlerin Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor...

izmir ofisi Haberi

izmir ofisi

Rifat Sait, yaptığı yazılı açıklamada, ofisin Kordon'daki yerinde AB Bakanı Volkan Bozkır tarafından hizmete açılacağını kaydetti. 


İzmir'in 1509 AB projesi ve toplam 60 milyon avro kaynak aktarımı ile ilk sıralarda yer aldığını ve AB eğitiminde Türkiye genelinde ikinci sırada yer aldığını vurgulayan Rifat Sait, ofisin devreye girmesiyle projelerin hız kazanacağını duyurdu.


Açılış kapsamında önemli AB projelerinin tanıtımının yapılacağına işaret eden Sait, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"Projelerden birincisi meslek, okul, yetişkin, yüksek öğretim ve gençliğe yönelik eğitim çalışmaları. Bunun adı Erasmus Plus projesi. AB Bakanlığı'na bağlı Ulusal Ajans tarafından takip edilen projenin toplam bütçesi 2014-2020 yılları arasında 900 milyon Avro. İkinci proje belediyelere, üniversitelere ve özel sektöre yönelik Ar-Ge ve inovasyon konularında desteği amaçlayan ve 33 ülkeyi kapsayan toplam 70 milyar avroluk...