26 / 04 / 2024

İzmir otluk alanda yangın

İzmir otluk alanda yangın

İzmir'de otluk alanda yangın meydana geldi. izmir Menemen ilçesinde çıkan yangının ormanlık alana sıçramaması için mücadele ediliyor. Yangının bölgedeki meyve bahçelerini de olumsuz etkilediği belirtildi.

Tunç Soyer: İzmir’de 248 hektarlık alanda dönüşüm seferberliğine hız verdik!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim depreminden sonra kısa zaman içerisinde mucizeler yarattıklarına dikkat çekerek, "İzmir’de 248 hektarlık alanda yürüttüğümüz büyük dönüşüm seferberliğine hız verdik" dedi.

Manisa Şehzadeler'de 370 dönümlük alanda dönüşüm yapılacak!

Manisa Şehzadeler Belediyesi çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu 370 dönümlük alanda kentsel dönüşüm çalışması yapacak. Dönüşüm kapsamında hazırlanan rapor Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca kabul edildi.

İzmir Kadifekale'de yıkılan binaların yerine yeşil alan yapılacak!

İzmir Kadifekale semtinde 440 bin metrekarelik alanda çarpık yapılaşmanın önüne geçildi, yıkılan binaların yerine yeşil bir alan yaratıldı. Bu alana 13 bin ağaç, 12 bin çalı dikildi...

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılıyor!

Uşak-İzmir Karayolu'nun Yenişehir Köyü Mevkisi'ndeki Taşyaran Vadisi'nin tabiat parkı olması ve turizme kazandırılması için bir süre önce Doğa Koruma ve Milli Parklar Uşak Şube Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. 57 hektarlık alanda hazırlanan Tabiat Parkı Gelişim Projesi'nin, tüm teknik ve etü

İzmir'deki yüzde 100 uzlaşmalı dönüşümde geri sayım başladı!

Sosyal belediyecilik çerçevesinde, İzmir Uzundere'de 44 dönümlük alanda yüzde 100 uzlaşarak yerinde dönüşüm anlayışıyla 151 inşa edilecek 280 konut ve 133 işyeri, kentsel dönüşümün ortak akılda uzlaşıyla yapılabileceğinin en güzel örneği oldu.

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane müjdesi!

İzmir Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, ilçeye yapılacak yeni devlet hastanesinin müjdesini verdi. 75 yatak kapasitesine sahip olacak hastane 58 dönümlük alanda inşa edilecek. Hastanede 3 ameliyathane bulunacak.

Kayseri Hacılar'da 130 bin metrekare alanda dönüşüm başladı!

HACILAR Belediyesi tarafından 130 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek olan ve yaklaşık 151 milyon TL'ye mal olacak kentsel dönüşüm projesi çalışmaları başladı.

TOKİ Sivas Merkez 220 ha alanda imar işlemi ihalesi bugün!

Başbakanlık Tolu Konut İdaresi, Sivas Merkez 220 ha alanda imar uygulaması işleminin yapılması hizmet alım işi açık ihale usulü ile bugün saat 11:00'de yapılacak.

Fatih Otlukçu Parkı hizmete açıldı!

Ali Kuşçu Mahallesi Otlukçu Yokuşu Sokak’ta inşası süren Şeyh-ül İslam Mehmet Celalettin Cami’nin arkasındaki alan Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeni bir park olarak düzenlenerek, hizmete açıldı.

Basmane çukurunu ünlü mimarlar kurtaracak!

İzmir Basmane'de 'utanç çukuru' olarak anılan alanda hayata geçirilecek dev tesis için proje geliştirecek mimarlık ofisleri belirlendi. Basmane çukurunun bulunduğu alanda sinemalar, alışveriş alanları, çok amaçlı salonlar rezidans ve ofis binaları yer ala

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işi ihalesi bugün!

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işleminin yapılması hizmet alım işi, hizmet alımı bugün saat 11:00'de açık artırma ile ihale edilecektir.

Tokat'ta 8 alanda arazi toplulaştırması yapılacak!

Tokat'ın Yeşilyurt ve Sulusaray ilçelerinde bulunan 8 alanda arazi toplulaştırması yapılacak. Toplulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ahmet Misbah Demircan: 20 bin metrekarelik alanda dönüşümü başlattık!

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "277 yapının bulunduğu 20 bin metrekarelik alanda dönüşümü başlattık. Burada tarih yazılıyor" dedi. Beyoğlu Belediyesi'nin projeleriyle, çevresel, tarihi, mimari ve kültürel değerleri korunarak yeniden yapılandırılıyor.

İzmir otluk alanda yangın Haberi

İzmir otluk alanda yangın

Menemen'de otluk ve makilik alanda yangın çıktı.


Horozköy mevkisindeki otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede yayıldı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 1 uçak ve 3 helikopterle havadan, 15 arazöz ile karadan müdahale edilen yangının ormanlık alana sıçramaması için mücadele ediliyor.


Yangının bölgedeki meyve bahçelerini de olumsuz etkilediği...