18 / 04 / 2024

İzmir Selçuk kaçak yapı sorunu

İzmir Selçuk kaçak yapı sorunu

İmara uygun olmayan ve inşaat ruhsatı bulunmayan kaçak yapılar, Selçuk Belediyesi İmar Müdürlüğünün öncülüğünde Fen İşleri ekiplerince yıkılıyor.

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama: Araba fırlayacak, konut çakılacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu defa araba ve konut fiyatları ile ilgili kritik açıklama geldi. Araba fırlayacak, konut çakılacak...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer peş peşe rakam verdi! 1 doları bile olanlar treni kaçırmayın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların tam anlamıyla ne kadar olacğaını açıkladı. Peş peşe rakam veren Geçer, yatırımcıları uyardı.1 doları bile olanlar treni kaçırmayın, hemen bakın!

Selçuk Geçer açıkladı: Dolar 2022'yi kaç TL'de kapatacak?

'Dolar kahini' olarak tanınan Selçuk Geçer, dolar kurunun 2022 yılını kaç TL seviyesinde kapatacağını açıkladı.

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Selçuk Geçer açıkladı: Dolar bu hafta kaç TL olacak?

'Döviz kurlarının kahini' olarak bilinen Selçuk Geçer, doların bu hafta 19 TL'yi göreceğini ve kademeli olarak 30 TL'ye ulaşacağını söyledi.

Elindeki doları bozdurmayı düşünenlerin uykuları kaçacak! Selçuk Geçer art arda rakam verdi! Bu açıklamaya kulak verin!

Elindeki doları bozdurmayı düşünenlerin uykularını kaçıracak açıklama Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Selçuk Geçer peş peşe hem tarih hem rakam verdi. İşte detaylar...

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili çılgın iddia!

Son dönemde yaptığı değerlendirmelerde ekonomi nedeniyle AK Parti hükümetini eleştiren Selçuk Geçer, dolardaki ilk hedefin 19 TL olduğunu söyledi.

Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Dolar, araç fiyatını uçuracak konut fiyatları çakılacak

Piyasa Analisti Selçuk Geçer dikkat çeken bir yorum yaptı. Gıda kıtlığına dikkat çeken Geçeri dolar kurunun 35 lira seviyelerini görebileceğini belirtii. Araç ve konut alacaklar içinde kritik uyarılar yaptı.

Herkes bunu bekliyordu! İşte Selçuk Geçer'e göre doların yükseleceği tarih!

FED'in faiz kararı ardından ekonomist Selçuk Geçer'den doların akıbetine ilişkin olay yaratacak açıklamalar geldi.

Selçuk Geçer açıkladı: İşte doların fırlayacağı tarih!

FED'in faiz kararına saatler kala ekonomist Selçuk Geçer'den doların akıbetine ilişkin olay yaratacak açıklamalar geldi.

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Kıyamet kopacak! Dolar 1 saatte 30 TL olabilir!

Dolar kurunda sular durulmuyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolara ilişkin çarpıcı uyarıda bulundu. Geçer doların 1 saat içinde 30 TL olabileceğine dikkat çekti. Peki dolar bugün ne kadar? 1 dolar kaç TL iste detaylar...

İzmir Selçuk kaçak yapı sorunu Haberi

İzmir Selçuk kaçak yapı sorunu

Selçuk Belediyesi ilgili birim müdürlüklerince tespit edilen ve gerekli yasal işlemleri tamamlandıktan sonra yıkıma başlayan belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, yasal ve hukuk çerçevesinde uygun olmayan tüm yapıların yıkımına başladıklarını kaydetti.


"Yasalar neyi gerektiriyorsa"

Vatandaşları kaçak yapı yapmamaları konusunda duyarlı olmaya davet eden Başkan Bakıcı, "Biz bu yıkım işlemlerini isteyerek yapmıyoruz. Ancak yasalar bunu gerektiriyor. Bu yüzden herhangi bir inşaat, ya da yapı yapmak isteyen vatandaşlarımızdan ricam; çalışmalarına başlamadan önce mutlaka İmar İşleri Müdürlüğümüze müracaat etsinler ve gerekli olan tüm yasal prosedürü başlatsınlar. Aksi halde bu durumda hem vatandaşımız, hem de bizler vicdanen üzüntü duyuyoruz" dedi.


"Hepimiz yasal ve hukuksal zeminde kalmak zorundayız"

Selçuk Belediyesi Encümeni kararı doğrultusunda Değirmen Boğazı mevkiinde gerçekleşen yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen...