23 / 04 / 2024

izmir şiddetli yağış

izmir şiddetli yağış

Gece yarısından sonra etkisini artıran yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. İtfaiye ekipleri, bazı cadde ve sokaklarda sağanak sebebiyle yaşanan kanal baskınlarına müdahale etti. Birçok ilçede ev ve iş yeri sular altında kaldı.

Buğra Gökce'den şok açıklama: İzmir’de yaşayanların yüzde 95’inin ev sahibi olma şansı yok!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Buğra Gökce yaptığı açıklamada İzmir'de yaşayan her 100 kişiden yalnızca 5'inin konut sahibi olabileceğini söyledi.

AFAD, Ankara için kırmızı alarm yaktı! Şiddetli yağışlar devam ediyor!

AFAD, Ankara'da kırmızı alarm! Şiddetli yağışlar akşama kadar sürecek, sel ve taşkın riski artıyor, vatandaşlara dışarı çıkmama uyarısı! İşte ayrıntılar...

Yaklaşan günlerde şiddetli yağışlar geliyor! İşte hava durumu tahmini!

Meteoroloji yetkilileri, ülkemizde yakında günlerce sürecek ve etkileri oldukça yoğun olacak şiddetli yağışlar beklendiği konusunda kritik bir uyarıda bulundu. İşte detaylı hava durumu tahmini...

MGM açıkladı: Hafta sonu planları iptal! Öyle bir yağış geliyor ki!

Hafta sonu plan yapan vatandaşlar için MGM açıkladı! Planlar iptal şiddetli yağmurlar geliyor.  Genel Müdürlüğü son zamanlarda bahar yağmurlarının barajlardaki doluluk oranlarını artırdığını belirtirken, aynı zamanda kuvvetli yağışlar konusunda uyarıda bulundu.

Marmara bölgesi için 'şiddetli yağış' uyarısı!

Yarın için Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi'nde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

İzmir’de yaşayanlar dikkat! Taşınmazlar tam 3 yıllığına kiraya veriliyor! Bu ihaleyi kaçırmayın!

İzmir’de yaşayanlar için önemli bir ihale ilanı yayımlandı. Taşınmazlar tam 3 yıllığına kiraya veriliyor! İşte detaylar…

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

İzmir Bayraklı'ya 3 bin konut!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem ardından yürütülen çalışmalar tamamlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın talimatıyla Bayraklı'ya ilk etapta 3 bin konut inşa edilecek.

Hindistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı!

Hindistan'ın güneyinde bulunan Telengana eyaletinde şiddetli yağışlar nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı. Yıkılan evlerin altında kalan 15 kişi hayatını kaybetti.

İzmir Bergama'ya millet bahçesi müjdesi! 

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama için hazırladığı projelerin bir çoğu için onay aldı. Koştu, Bergama'ya millet bahçesi yapılacağının müjdesini verdi. 

Yıldız Çağrı Atiksoy artık İzmir'de yaşıyor!

Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Atiksoy, “İzmir’de ailemin yanında yaşıyorum artık'' dedi.

Sigortasız konutlarda gelir kayıpları yaşanacak!

18 Temmuz’da şiddetli yağışın neden olduğu sel felaketi, ilk tahminlere göre 150-200 milyon TL sigortalı hasara neden oldu. Özellikle sigortalılık oranının düşük olduğu konutlar ve küçük işyerlerinde önemli gelir kayıpların yaşanacağı belirtildi.

İzmir Urla'ya 9.4 milyonluk yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İZSU Genel Müdürlüğü Urla'nın Atatürk, Kabalak ve Zeytinalanı mahallelerinde 14 kilometrelik yağmur suyu hattı döşeyecek

izmir şiddetli yağış Haberi

izmir şiddetli yağış


Gece yarısından sonra etkisini artıran yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. İtfaiye ekipleri, bazı cadde ve sokaklarda sağanak sebebiyle yaşanan kanal baskınlarına müdahale etti. Birçok ilçede ev ve iş yeri sular altında kaldı.


Bornova ilçesinde askeri lojmana yıldırım düşmesi sonucu çatıda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına merpenle müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü. Doğanlar Semti'nde ise 1,5 yaşında bebekleri Bekteş Örün ile sular altında kalan Örün ailesi yetkililerden yardım istedi. İşlediği bir suçtan dolayı ev hapsi cezası alan Zafer Örün (28) de su basan evinde mahsur kaldı. 


Şiddetli yağışlarda sürekli evlerinin sular altında kaldığını ifade eden vatandaşlar, kendi imkanlarıyla tahliye çalışması yaptı. Vatandaşlar oy zamanı yetkililerin sık sık evlerini ziyaret ettiğini ancak her yağmurda sular altında kaldıklarını belirtti.  ...