25 / 04 / 2024

izmir toki başvuruları ne zaman bitiyor

izmir toki başvuruları ne zaman bitiyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da inşa ettiği 286 adet konut için son başvuru tarihi bugün sona eriyor.

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? İşte TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir konut başvuruları!

TOKİ ucuz konut başvuruları merak edilen konular arasında yer alıyor. TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? İşte detaylar!

TOKİ İzmir 2022 başvuruları bugün sona eriyor! Yastık altında 1.000 liranız varsa bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İzmir 2022 başvuruları için tarih belli oldu! İzmirlilere 2.700 TL taksitle konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Selçuk projesi için başvuru tarihlerini açıkladı. Peki TOKİ İzmir Selçuk başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar....

TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? TOKİ İstanbul, İzmir, Adana başvuruları ne zaman?

TOKİ 2022 başvuruları vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Ev alma hayali kuranlar heyecanla TOKİ 2022 başvurularının başlamasını bekliyor. İşte TOKİ 2022 başvuruları!

TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? Kira öder gibi 2+1 ve 3+1 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kemalpaşa projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar 11 Nisan tarihinde satışa çıkacak. Peki TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

İzmir TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire projesinde yer alan alt ve orta gelir grubu konutlar için başvurular başladı.

TOKİ İzmir Torbalı başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı projesinde yer alan 286 adet konut için başvurular yarın sona eriyor.

İzmir TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ'nin İzmir Torbalı'da inşa ettiği alt ve orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ İzmir Tire başvuruları!

TOKİ İzmir Tire başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Toplamda 2 adet 3 oda 1 salon nitelikli daireler açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ İzmir Tire başvuruları!

İzmir Tire Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ projesinde yer alan 3 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ İzmir Tire başvuruları...

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

TOKİ İzmir Torbalı başvuruları bugün başladı!

3 oda 1 salon daire seçeneğine sahip TOKİ İzmir Torbalı Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ İzmir Torbalı başvuruları bugün başladı.

izmir toki başvuruları ne zaman bitiyor Haberi

izmir toki başvuruları ne zaman bitiyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor. Alt ve orta gelir grubu konutların yer aldığı projede toplam 286 adet konut bulunuyor.

2+1 ve 3+1 dairelere yer verilen İzmir Torbalı TOKİ alt gelir grubu projesinde 127 konut, orta gelir grubu projesinde ise 159 adet konut bulunuyor.

TOKİ Torbalı projesindeki 286 konutun kura çekilişi 9 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak.

166 bin TL'ye daire

TOKİ Torbalı alt gelir grubunda 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Yüzde 12 peşinatla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 166 bin 709 TL'den başlıyor. Taksit tutarının 815,02 TL'den başladığı projedeki dairelerin brüt alanları 110,56 metrekare olarak belirlendi.

159 adet konutun yer aldığı TOKİ Torbalı orta gelir grubu projesinde ise 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. Proje...