18 / 04 / 2024

İzmir Torbalıda firma açıldı

İzmir Torbalıda firma açıldı

İnşaat sektörünün büyük bir gelişim kaydettiği Torbalı'da önemli bir firma daha hizmete girdi. Yıldız Mimarlık ve Laboratuar, zemin ve beton laboratuarı dün gerçekleştirilen açılış töreni ile faaliyetine başladı.

Adra GYO İzmir Torbalı'dan 50 milyon TL'ye arsa aldı! 

Adra GYO İzmir Torbalı'da yer alan arsanın ihalesinde 50 milyon TL ile en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte detaylar...

İzmir'de konut alanı imarlı arsa fırsatı! 

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 8 bin 41 metrekare alana sahip.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir'de imarlı arsa satılacak! İhalesi 20 Haziran'da yapılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Torbalı'da 14.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Satış Memurluğu, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı 14 milyon 669 bin 692 lira bedelle satışa çıkardı.

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

İzmir Torbalı'daki hobi bahçelerinde yıkım başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarım arazilerini korumak için hayata geçirdiği uygulama dahilinde İzmir Torbalı'da hobi bahçelerinde yer alan yapılar ortadan kaldırılıyor. 

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

İzmir Torbalı'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Torbalı'da ağır hasarlı belediye binası yıkılıyor!

İzmir depremi sonrasında ağır hasar alan Torbalı Belediye binasının yıkım çalışmalarına dün akşam saatleri itibariyle başlandı. İçerisinde 16 işletmenin bulunduğu bina, kentin farklı bir noktasında yeniden inşa edilecek.

Torbalı'da riskli alan olarak ilan edilmesi istenen yerler TBMM gündeminde!

İzmir'in Torbalı ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Torbalı'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Torbalı İcra Dairesi, İzmir ili, Torbalı ilçesi, Pancar Mahallesi, 2284 parselde yer alan çırçır fabrikası ve ekipmanlarını 14 milyon 282 bin 209 TL'ye icradan satıyor...

İzmir Torbalıda firma açıldı Haberi

İzmir Torbalıda firma açıldı

İnşaat sektörünün büyük bir gelişim kaydettiği Torbalı'da önemli bir firma daha hizmete girdi. Yıldız Mimarlık ve Laboratuar, zemin ve beton laboratuarı dün gerçekleştirilen açılış töreni ile faaliyetine başladı. Mimar Mustafa Yıldız ve İnşaat Teknikeri Güngör Bozca tarafından kurulan Yıldız Mimarlık'ın açılış törenine Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, HDP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Abuzer Kılıç, HDP İlçe Eş Başkanı İlyas Aras ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Ol-gun, ilçenin gelişimine katkı ko-yan inşaat sektörüne yönelik önemli bir yatırımın gerçekleştiği-ni belirterek, kuruluşun hem Torbalı'ya hem de inşaat sektörüne hayırlı olmasını diledi. Kuruluş, hem mimarlık hem de laboratuar hizmetlerini bir arada sunacak. Mimari, statik, elektrik, makine, 3 boyutlu proje hizmetleri, Karot (sertleşmiş beton), Demir çekme,...