02 / 05 / 2024

izmir trafiğine çözüm projeler

izmir trafiğine çözüm projeler

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in kent merkezinde ulaşım sorununun çözümüne yönelik olarak, "İzmir Kıyı Kesimi ve Kent Merkezi Tünelleri Öneri Projesi'ni geliştirdiklerini açıkladı.

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya olası İstanbul depremi için kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, devletin mutlaka bu alanda bir çözümü olması gerektiğine dikkat çekti. 

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Aşırı pahalı konut sorununa çözüm raporu açıklandı: Öncelik dar gelir grubuna verilmeli

Türkiye'de son bir yılda aşırı pahalanan konut fiyatları ve kira sorununa Saadet Partisi'nden çözüm önerisi geldi. Partinin yaptığı değerlendirmede dar gelir grubunun konuta erişiminin önceliklendirilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

MG ZS'de yüzde 0.99 faiz fırsatı! Bagajında elektrikli bisikletiyle de trafiği çözüyor! İşte 22 Nisan fiyat listesi...

Bagajındaki elektrikli bisikleti ile trafiğe çözüm bulan MG ZS, yenilenen tasarımıyla Türkiye'de satışa sunuldu. MG ZS Luxury, yüzde 0.99 faiz fırsatı ve yüzde 100 elektrikli bisikletiyle dikkat çekiyor. Peki MG ZS fiyatları kaç lira? MG ZS özellikleri neler? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

İzmir'de deprem mağdurları kentsel dönüşüm için çözüm bekliyor! 

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında İzmir depremi mağdurlarının kentsel dönüşüm için çözüm bekleyişlerini kaleme aldı.

İstanbul trafiğine çözüm kent içi raylı sistem!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İstanbul trafiğinin çözümüne ilişkin, kent içi raylı sistem projelerinin olduğunu söyledi...

Samsun Terme'de yeni otopark inşaatı başladı!

Samsun Terme Belediyesi tarafından kent merkezindeki araç trafiğine çözüm getirmek için hayata geçirilecek otopark projesinin inşaatı başladı.

Tariş Üzüm Birliği'nden Çiğli'de satılık arsa!

Mülkiyeti Tariş Üzüm Birliğine ait olan İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı. 

İzmir Sasalı imar sorunu 9 yıldır çözüm bekliyor!

Çiğli Sasalı'da 2008 yılında mahkeme tarafından durdurulan imar planları hala çözüm bekliyor. Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararının ardından Büyükşehir’in hazırladığı yeni uygulama imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 4 kez reddedildi.

Hasan Şimşek: Karma projeler trafiğe çözüm olabilir!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, tüm dünyada yükselen trend ofis, konut ve alışveriş merkezinin bir arada sunulduğu yeni nesil karma projelerin metropollerdeki trafik sorununa çözüm olabileceğini dile getiriyor.

Tema İstanbul Köprüsü yarın açılıyor!

Tema İstanbul’un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oluyor. Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları yarın açılıyor.

Tema İstanbul'un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oldu!

Tema İstanbul’da bir ilke daha imza atılıyor. Tema İstanbul’un yatırımcılarından Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı bağlantı yolu bölgenin trafik sorununa çözüm olacak.

izmir trafiğine çözüm projeler Haberi

izmir trafiğine çözüm projeler

Mevcut caddelerin yetersizliği, yeni caddeler açılma imkanı bulunmaması nedeniyle radikal çözüm önerileri geliştirdiklerini anlatan Demiıtaş şunları söyledi: "Kent merkezindeki tüm transit geçişleri yer altına aldık. Bu projemizin 3 ayağı var. 1. tünel önerimiz: Kordonboyu-Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Batırma Tüp Tünel, 2. tünel önerimiz: Konak Pier ile Mürselpaşa Bulvarı Tüneli. 3. tünel önerimiz: Vahap Özaltay Meydanı-Alsancak Gar Meydanı-Viyadükler arasında iki katlı tünel. Oda olarak, İzmir şehir merkezindeki transit trafik yükünü bertaraf edecek ve Konak Tünelleri ile birlikte düşünüldüğünde şehir merkezindeki trafik sorununu ortadan kaldırüabilecek." İzmir'in stadyum sorunuyla ilgili çözüm önerileri geliştirdiklerini de belirten Demirtaş, Alsancak stadının deprem riski nedeniyle kapatıldığını, Atatürk stadının da sağanak yağmurda zemininin kullanılamaz hale geldiğini hatırlattı. 


Atatürk Stadı futbol mabedi olsun Alsancak Stadı'nın yerinde güçlendirilerek korunmasını isteyen...