16 / 04 / 2024

İzmir Triyanda Masal ödeme şekli

İzmir Triyanda Masal ödeme şekli

Triyanda Masal fiyat listesi 300 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yaşamın başladığı Triyanda Masal İzmir'de yüzde 1 peşinat imkanı sunuluyor...

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baran Aladağ ve Mahmut Balande ortaklığında kuruldu.

Mutlu Ekici Masal Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Ekici Masal Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Ekici tarafından kuruldu.

Masal Enerji Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masal Enerji Danışmanlık Sanayi Ticaret Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Kızıl ve Serhan Kızıl tarafından kuruldu.

Masal Emlak ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masal Emlak ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Tanman ve K. Kadhim Naser tarafından kuruldu.

İzmir'e 2. Alsancak geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada tarihi elektrik fabrikasının olduğu bölgede ikinci bir Alsancak yaratacaklarını, Karabağlar ve Buca ilçelerine masal evleri kuracaklarını belirtti.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Osmaniye’nin Disneyland’ı Masal Park açıldı!

100 milyon TL yatırımla şehrin merkezine yapılan Osmaniye'nin Disneyland'ı olarak bilinen Masal Park'ın açılışı 14 Ocak Pazar günü çok sayıda yetkilinin katıldığı bir törenle yapıldı... 

ABD'deki masal evi 825 bin dolara satılıyor!

ABD'nin başkenti Washington yakınlarındaki Olalla, Gizli Vadi'de bulunan bu masal evi bir emlak şirketi tarafından 825 bin dolar fiyatla satışa çıkarıldı.

Triyanda Masal Evleri fiyat listesi!

Triyanda Masal Evleri fiyat listesi 300 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Triyanda Masal Evleri'nde yüzde 1 peşinat imkanı sunuluyor...

İzmir Triyanda Masal telefon!

Yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabilen Triyanda Masal İzmir projesi İzmir Torbalı'ya bağlı Ayrancılar bölgesinde yükseliyor. Projede 2+1 daireler 117 metrekare, 3+1 daireler 133 metrekare büyüklüğe sahip.

Triyanda Masal İzmir fiyatları!

Egesel İnşaat imzası taşıyan Triyanda Masal Evleri, İzmir Torbalı'ya bağlı Ayrancılar bölgesinde yükseliyor. Triyanda Masal İzmir fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İzmir Triyanda Masal ödeme şekli Haberi

İzmir Triyanda Masal ödeme şekli


317 adet konuttan meydana gelen Triyanda Masal projesi, İzmir Torbalı'da Ayrancılar bölgesinde inşa ediliyor. Triyanda Masal projesi 16 bloktan oluşuyor.


Triyanda Masal Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor. 2+1, 3+1'lerin yer aldığı Triyanda Masal'da 2+1'ler 117 metrekare, 3+1'ler 133 metrekare büyüklüğe sahip.


Triyanda Masal fiyat listesi 2+1 dairelerde 300 bin TL'den, 3+1 dairelerde 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Triyanda Masal'da yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor.


Egesel İnşaat imzasını taşıyan Triyanda Masal Evleri'nde fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Adres : 189 Sok. No:63 İnönü Mah. Ayrancılar-Torbalı/İzmir


Tel : 0232 999 33 30

Web : http://www.triyandamasal.com/

Gülcihan...