23 / 04 / 2024

İzmir Üçkuyular terminal projesi

İzmir Üçkuyular terminal projesi

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

İstinyePark İzmir bugün açılıyor!

Orjin Grup tarafından İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İstinyePark İzmir bugün açılıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin İzmir'de yapılmış ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyePark İzmir, kentin en büyük AVM'si olmaya aday...

İstinyePark İzmir yarın açılıyor!

Orjin Grup imzasıyla İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinyePark İzmir yarın kapılarını açıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin İzmir'de yapılmış ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyePark İzmir, şehirdeki en büyük AVM olmaya aday projelerden...

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesi iptal mi edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz, Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesindeki son durumu sordu.

İzmir İstinye Park'ta son durum!

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Ağustos 2019'da tamamlanması planlanıyor. İşte İzmir İstinye Park'ta son durum...

Konak Tramvayı Üçkuyular’a bağlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalat çalışmaları kapsamında 3 Ekim Salı gününden itibaren hattın Üçkuyular bağlantısına başlanacak.

Foça'ya Deniz Manzaralı Terminal binası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 5.5 milyon liralık yatırımla inşaatına başladığı deniz manzaralı Foça Terminal binasının yüzde 95’ini tamamladı. Yeni terminal kazandırmak için geriye sayıma başladı.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı'na otopark projesi 3. kez ihalede!

İzmir Büyükşehir, Üçkuyular Semt Garajı yerine inşa edilecek otopark projesi için üçüncü kez ihale yapılacak. Proje, diğer ihalelerde belirlenen fiyatlandırmayla satışa çıkacak.

İzmir Üçkuyular'daki imar planı iptal edildi!

İzmir Üçkuyular'da Maliye Meslek Lisesi'nin bulunduğu alanda İmam Hatip Lisesi, cami ile vergi dairesi yapılmasına olanak sağlayan imar planları mahkeme tarafından iptal edildi.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı otopark oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

İzmir Üçyol-Üçkuyular metrosunda yapım hatası mı var?

İzmir Metrosu’nun Üçyol-Üçkuyular hattında su sızıntıları sürüyor. Son olarak Göztepe istasyonunda gözlenen yoğun sızıntı, hat açılmadan önce ODTÜ tarafından hazırlanan raporu akılları getirdi.

İzmir Üçkuyular terminal projesi Haberi

İzmir Üçkuyular terminal projesi

Metro, tramvay, otobüs ve vapurun kesişme noktasında yer alan İzmir Üçkuyular bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yatırımıyla hem Belediye ve ilçe otobüsleri için aktarma merkezine hem de 841 araçlık otoparka kavuşuyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bir yandan 1 milyar TL bütçeli F.Altay- Narlıdere Metrosu hattının yapımı için kazı çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplam 48 bin 906 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Üçkuyular Terminali ve Otoparkı projesiyle de bölgede önemli bir ihtiyaca daha cevap veriyor. 

Yol kotundan aşağıda bulunan terminal katı ile yeraltında 3 kat otoparktan meydana gelen inşaat alanında alt yapı ve zemin imalatlarının sonuna gelen İzmir'in yerel yönetimi, 2019 yılı sonunda bu çalışmaları tamamlayarak terminal ve otoparkı hizmete açacak. 

Park et, devam et

Özel araçlarını...