18 / 04 / 2024

izmir urla kıyı kanunu

izmir urla kıyı kanunu

Urla ilçesinde, Kıyı Kanunu gerekçe gösterilerek kaçak olduğu öne sürülen evleri hakkında yıkım kararı verilen Balıklıova sakinleri, geceyi parti binasında geçirdi

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

İzmir Urla'da 28.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir Urla Bademler Köyü'nde yer alan gayrimenkulü 28 milyon 705 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

Gizem Karaca: İzmir'deyim, köy hayatı yaşıyorum!

Evlenip İzmir'de yaşamaya başlayan Gizem Karaca önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyunca köy hayatını çok sevdiğini anlattı.

İzmir Foça Tatil Köyü'nün kiralanma ihalesi TBMM'de!

İzmir Foça Tatil Köyü'nün kiralanması ihalesini alan firmanın beklediği onaya ve bu alanın değerlendirilmesi meclis gündemine taşındı. CHPli Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kınık'a çocuk köyü inşa edilecek! 

İzmir Kınık'ta belediye tarafından yaptırılan çocuk köyünün yapımı devam ediyor. Çocuk köyü 20 bin 450 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 

Urla Yağcılar Köyü'nde milyon dolarlık villalar inşa ediliyor!

Takvim gazetesi yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında İzmir'in Urla ilçesi Yağcılar Köyü'nde inşa edilen villaları kaleme aldı.

İzmir Lübbey Köyü'nün durumu meclise taşındı!

CHP İzmir Milletvekili Polat, Ödemiş'te sadece 5 kişinin yaşadığı terk edilmiş tarihi Lübbey Köyü'nün durumunu meclise taşıdı...

İzmir Urla'da 14 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Urla İlçesi, Bademler Köyü, Yıkıkhan mevkiinde yer alan 2 adet bodrumlu betonarme dubleks gayrimenkul 14 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir'in Lübbey Köyü SİT alanı ilan edildi!

İzmir'in Ödemiş ilçesi Lübbey köyü kentsel SİT alanı ilan edildi. Lübbey için Koruma Amaçlı İmar Planı yapılacak.

İzmir Urla'da 17.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli, Urla İlçesi, Bademler Köyü'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 17 milyon 260 bin 647 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Sahilevleri Kıyı Projesi'nin 2. etabı Ağustos'ta tamam!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Sahilevleri'nde gerçekleştirilen kıyı düzenlemesi çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

izmir urla kıyı kanunu Haberi

izmir urla kıyı kanunu

 İzmir'in Urla ilçesinde, belediye tarafından Kıyı Kanunu gerekçe gösterilerek kaçak olduğu öne sürülen evleri hakkında yıkım kararı verilen Balıklıovalı sakinleri, geceyi işgal ettikleri CHP İzmir İl Başkanlığı binasında geçirdi.


 Üzerilerine "evini yıktırma, yuvanı terk etme" yazılı tişörtler giyerek parti binasındaki odalara yerleşen Balıklıovalılar, yanlarında getirdikleri yastık, çarşaf, yorgan ve battaniyeleri yerlere ve masanın üzerine sererek buralarda dinlendi.  


Mahalle sakinleri adına konuşan Yusuf Altun, sorunları çözülene dek parti binasındaki bekleyişlerinin devam edeceğini belirterek, "Bizim burada bekleyişimiz sırasında en zor olan şey iki arkadaşımızın rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması oldu. Biri kalp krizi geçirdi, diğeri şeker hastası olduğu için hastaneye kaldırıldı" dedi. 


Parti binasını işgal eden mahalle sakinlerinin yaş ortalamasını 70'in üzerinde olduğuna işaret eden Altun, "İstediğimiz çözüm çok açıktır, biz davayı geri çekeriz, belediye...