28 / 03 / 2024

İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği kapatıldı mı

İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği kapatıldı mı

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin yılın bazı aylarında kapatılması yönündeki karara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Foça'da yüksek yargı üyeleri için deniz manzaralı kooperatif projesi: 4 ayda 400 bin TL kira getirisi!

Yargının üst düzey bazı isimleri kurdukları konut kooperatifiyle, İzmir Foça’da denize nazır konutlar hayata geçirmek için hazırlığa başladı. İşte gündeme gelen tüm detaylar...

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Uzmanı Oğuzhan Karaarslan, İzmir Foça’da konut fiyatlarının 40-70 Bin TL/metrekare, tarla fiyatlarının da; 1000-12 bin TL/metrekare aralığında değiştiğini söyledi.

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

İzmir Foça'da 8 taksitle 3 arsa ve 1 arazi satılıyor! 

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesinde yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satıyor. Peki İzmir Foça'da yer alan arsalar ile arazinin fiyatları ne kadar? 

Foça Belediyesi imarlı 6 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Foça Belediye Başkanlığı, Foça'da yer alan 6 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Soytaş Foça'da teslimler Haziran 2023'te! 

Soytaş Holding imzasıyla İzmir Foça’da hayata geçirilen Soytaş Foça projesinde konut teslimleri Haziran 2023'te gerçekleştirilecek. İşte Soytaş Foça ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. Soytaş Foça'da az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House’lar bulunuyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça ile ilgili tüm merak edilenler...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İzmir Foça'da 8 taksitle imarlı arsa satıyor!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Foça'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 21 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

Foça yeni imar planlarına kavuşuyor!

Foça'da uzun süredir süren Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması kapsamında yeni bir adım atıldı. 

İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği kapatıldı mı Haberi

İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği kapatıldı mı



CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin yılın bazı aylarında kapatılması yönündeki karara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yiğit sorularının Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Yiğit önergesinde "Foça’daki eski belediye binası Foça Devlet Hastanesine bağlı semt polikliniği olarak hizmet vermesi amacıyla Foça Belediyesi tarafından tadilatı yapılmış ve Sağlık Bakanlığına devredilmiştir. Poliklinik 31 Ekim 2013 tarihinde törenle açılmış, ancak 23 Ağustos 2016 tarihinde kapatılmıştır. 


Ancak ilçedeki nüfus yoğunluğu ve devam eden turizm sezonu nedeniyle tekrar açılmış ve 1 Ekim 2016’ya kadar hizmet verip tekrar kapatılmıştır. Yetkililerden alınan bilgilere göre Yeni Foça Semt Polikliniği’nin nüfus artışına bağlı olarak sadece Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül olmak üzere 4 ay hizmet verip, geri kalan 8 ay kapalı kalmasına karar...