25 / 04 / 2024

İzmir ziraat belgesi

İzmir ziraat belgesi

Pancar’a program dışı bir ziyarette bulunarak vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyen Başkan Kocaoğlu’na en çok “indirimli tarım suyu” konusu soruldu. Başkan, Ziraat Odası’ndan belgesi olmayanlara tarım suyu vermeyeceklerini açıkladı.

İzmir Büyükşehir'in deprem hazırlığı tam gaz: Bornova’da 61 bin 673 binanın kimlik belgesi tamam!

İzmir'in Bornova ilçesindeki 61 bin 673 binanın kimlik belgesi çıkartıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte detaylar...

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Çakıcı: Gıda krizi kapıda!

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Hakan Çakıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye genelinde gıda krizi yaşanabileceğini söyledi. 

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'daki 3 arsasının yüzde 50 hissesini 1.1 milyar TL'ye sattı! 

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'da yer alan 3 adet arsasının yüzde 50 hissesini, T.C.Ziraat Bankası A.Ş ve T.Halk Bankası A.Ş Mensupları Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'na sattı. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası'ndan gelir belgesiz kredi alma imkânı! Krediyi alın 3 ay sonra ödemeye başlayın!

Ziraat Bankası, gelir belgesi olmayan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, kredi başvurusu yapacak müşterilerin gelir belgesi sunmaları gerekmemektedir.

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri belli oldu! Şube ve ofisler için tam bu kadar değer biçildi! 

Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin inşaatına başlanması için gayrimenkul değer tespiti yapıldı. Peki Ziraat GYO İzmir Kordon Konak projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

 İhtiyacı olan kaçırmasın… Ziraat Bankası başvurana belgesiz, şartsız 50 bin TL veriyor!

Nakit para ihtiyacı olanlara önemli açıklama Ziraat Bankası’ndan geldi.  Başvurusunu yapanın işlemi hızla sonuçlandırılıyor. 50 bin TL kredi kampanyasından yararlananlardan gelir belgesi şartı aranmaksızın kredi veriliyor.

Ziraat GYO İzmir gayrimenkullerinin değeri belli oldu! 

Ziraat GYO, Alsancak otel binası, Alsancak iş yeri binası ve Bayraklı arsalarının değerleme raporlarını yayınladı. Peki Ziraat GYO İzmir gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO'nun İzmir binalarının değeri belli oldu!

Ziraat GYO tarafından İzmir'de yer alan binalara ilişkin değerleme raporları yayınlandı. Peki Ziraat GYO'nun İzmir binalarının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 600 bin TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 600 bin TL tutarında, 98 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 250 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 250 milyon TL tutarında, 182 gün vadeli ve ara dönem kupon ödemeli kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 500 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama tarafından 500 milyon TL tutarında, 102 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 12 milyar TL'lik tertip ihraç belgesi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama, 12 milyar TL tutarlı ihraç tavanı kapsamında tertipler halinde, çeşitli vadelerde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası türlerine dayalı olarak kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca onaylanmış ihraç belgesi yayınlandı.

Ziraat Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Varlık Kiralama tarafından 400 milyon TL tutarında, 103 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

İzmir ziraat belgesi Haberi

İzmir ziraat belgesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Torbalı’nın Pancar Mahallesi’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Pancar eski Belde Belediye Başkanı Hayati Saydam’ın da eşlik ettiği ziyarette Pancarlıların sorunlarını dinleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, Torbalı’ya uzanacak İZBAN hattının İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak tüm yatırımını tamamladıklarını, Devlet Demiryolları’nın sinyalizasyon işinin kaldığını belirtti ve yılbaşına kalmadan hattın açılacağını söyledi.

Vatandaşların tarım suyu aboneliğine ilişkin sorularına da yanıt veren Başkan Kocaoğlu, beldelerde ve köylerde daha önce suyu indirimli verdiklerini ancak yeni yasayla birlikte beldelerin ve köylerin kalktığını vurgulayarak, “Şu anda yasal olarak sizin kağıt üzerinde Alsancak’ın bir mahallesinden bir farkınız kalmadı. Daha önce bahçe sulamak isteyenleri tarım suyu abonesi yapıyorduk. Ancak yazlıkçıların yoğun kullanımı nedeniyle su yetiştiremez olduk. Bu yüzden şimdi Ziraat Odası’ndan belge...