28 / 03 / 2024

izmirde satılık adalar

izmirde satılık adalar

Yanlış duymadınız. Türkiye'de satış masasında olan 4 ada bulunuyor. Hangi adalar satılık? Fiyatı ne kadar? Ada sahibi olan milyarderler kimler?

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar 2017 satılık ev fiyatları!

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Tual Adalar projesinde konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Tual Adalar 2017 satılık ev fiyatları 333 bin TL'den başlıyor...

Maltepe Gökada satılık daire!

Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada Evleri 273 konuttan meydana geliyor. İşte Maltepe Gökada satılık daire tipleri...

Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık!

Toplam 300 konut ve 5 adet ticari üniteden meydana gelen Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık fiyatları 454 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim.

DAP Teras Kule satılık daire!

Toplam 360 daireden meydana gelen DAP Teras Kule satılık daire fiyatları 310 bin TL’den başlıyor. Projede tüm daireler adalar ve deniz manzarasına sahip.

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları!

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları 359 bin TL'den başlıyor. Tual Adalar projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Kartal Tual Adalar satılık konut!

Kartal Tual Adalar satılık konut seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Kartal İskelesi'ne 6 dakika uzaklıkta olan proje 33 bin 103 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Kartal Tual Adalar satılık ev!

Kartal Tual Adalar satılık ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilen proje 6 bloktan meydana geliyor.

Kartal Tual Adalar Yakacık satılık!

Kartal Tual Adalar Yakacık satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Rönesans Gayrimenkul Sayfiye projesinin önünde bulunan proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor.

Tual Adalar Kartal satılık!

Dağ Mühendislik imzası ile yükselecek olan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Tual Adalar Kartal satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire!

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık'da yer alan projede toplam 700 adet daire yer alıyor.

Tual Adalar Kartal satılık daire!

Toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanına yayılan proje 570 adet daireden oluşuyor. Tual Adalar Kartal satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

izmirde satılık adalar Haberi

izmirde satılık adalar

 

Türkiye'de şu anda satışta olan dört adet ada bulunuyor. Satılık adaların dördü de Ege Denizi'nde yer alıyor. Bu adaların satış fiyatı 4 milyon Euro ile 25 milyon dolar arasında değişiyor. İzmir'in, Dikili ilçesi Bademli Koyu'nda yer alan Garip Ada, satılık adalar içesinde en pahalı olanı. 358 bin metrekare büyüklüğündeki ada için istenen rakam 25 milyon dolar.

Hangimizin günlük dertlerden kalabalıktan, koşuşturmadan sıkıldığımızda sığınabileceğimiz bir ıssız ada hayali yoktur ki? Ancak bu hayali gerçeğe dönüştürmenin tek yolu hiç kuşkusuz paradan geçiyor. Özellikle yurtdışında Hollywood'un ünlülleri, dolar milyarderi işadamları bu düşü gerçeğe dönüştürüyor.

Türkiye'de ise Rahmi Koç, Ahmet Nazif Zorlu ve Ömer Dinçkök gibi iş dünyasının ünlü...