25 / 04 / 2024

izmirdeki stadyum sorunu

izmirdeki stadyum sorunu

Bahri Okumuş, "Bazı insanlar stadın orada olmasını gereksiz görüyorlar, fakat sporseverler stadın aynı yerinde kalmasını istiyorlar. Eğer Alsancak Stadı'nm yerine bir stat olacaksa şuan ki halinde olması hiç yakışmıyor" dedi

Sakarya Şeker Fabrikası ve stadyum arazilerin imar sorunu ne olacak?

Sakarya'nın en değerli arazileri Eski Stadyum ve Şeker Fabrikası arazisinde tartışmalar sürüyor. Her iki arazi hakkında da çeşitli spekülasyonlar var.

Tepecik’in 40 yıllık sorunu bitti!

Tepecik’in 40 yıllık sorunu bitti. Bir önceki mecliste, ilgili komisyonlara havale edilen hususlara ilişkin komisyon raporları müzakere edildi. 8 madde görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı.

Gölbaşı'nda 74 parsel sorunu çözüme kavuştu!

Gölbaşında 74 parsel sorunu çözüme kavuştu.Vilayetler evinden başlayarak Haymana Yolu Askeri dinlenme tesislerine kadar uzanan bölgede yer alan 74 parsel çalışmalarında da sona gelindi.

Nazım Biçer: İmar sorunu Adana'yı kilitliyor!

İmar sorunu Adana'yı kilitliyor. İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, imar, ulaşım ve altyapı problemlerinin Adana'nın temel sorunu olmaya devam ettiğini söyledi.

Tepecik'in 40 yıllık imar sorunu sona eriyor!

Tepecik'in 40 yıllık imar sorunu sona eriyor. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçen eneıji hattı nedeniyle 40 yıldır çözülemeyen imar sorunun yapılacak plan tadilatı ile sona erdirileceğini açıkladı.

İmar sorunu Adana'yı kilitliyor!

İmar sorunu Adana'yı kilitliyor. İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, imar, ulaşım ve altyapı problemlerinin Adana'nın temel sorunu olmaya devam ettiğini bildirdi.

İmar sorunu ekonomiye darbe vuruyor!

İmar sorunu ekonomiye darbe vuruyor. İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazun Biçer, imar, ulaşım ve altyapı problemlerinin Adana'nın temel sorunu olmaya devam ettiğini bildirdi.

Kocaeli'deki Nikomedya Surları sorunu çözülemiyor!

“Nikomedya Surları” sorunu çözülemiyor. Bölgede yer alan tarihi surlar üzerine inşa edilen binalarla ilgili işlem yapılamıyor. Koruma kurulu ise surlarla ilgili herhangi bir işlem yapmıyor, sadece tavsiye ediyor.

Sarnıç'taki 2B sorunu yönetmelikle aşılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, 2B yasası olarak bilinen, orman vasfını yitirmiş arazilerin kullanıcılarına satılmasıyla ilgili Gaziemir Sarnıç'taki sorunu yönetmelik değişikliğiyle aşmayı planladıklarını duyurdu.

Ankara'da yeni binalarda doğalgaz sorunu yaşanıyor!

Başkentgaz, doğalgaz servis hattı bağlantısı için Büyükşehir'e ödemesi gereken asfalt ücretini müteahhitlerden talep etti. Bu durum ise yüzlerce yeni binanın gaz sorunu ile karşı karşıya kalmasına neden oldu

Manisa Hacıveliler Mahallesi’nin içme suyu sorunu çözüldü!

Hacıveliler Mahallesi’nin içme suyu sorunu çözüldü. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesi Hacıveliler Mahallesi’ndeki vatandaşların yaşadıkları içme suyu sıkıntısını gidermek için sondaj çalışması gerçekleştirdi

Kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor!

Kiracı bulma sorunu Uransan'la çözüme kavuşuyor. Başkent Ankara'da konforlu yaşamı şehir merkezine oldukça yakın konuma getiren Uransan, projelerinden konut alan yatırımcıları kiracısını bulmaya da yardımcı oluyor.

Rönesans Grubu'nun Adana'daki hastanesi için finansman sorunu bitiyor!

Rönesans Grubu'nun Adana'daki hastanesi için finansman sorunu bitiyor. Bankalar şehir hastaneleri için kredi musluğunu açtı. Kayseri ve Mersin hastanelerinden sonra Adana’da yapılacak hastanenin kredi işi tamam.

izmirdeki stadyum sorunu Haberi

izmirdeki stadyum sorunu


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Alsancak Stadı'nın yerine geçen sene AVM yapılacağı söylendiğinde karşı çıkıp basın toplantısı düzenlemişti. "Ben stadı yaparım, AVM yapılmasına izin vermem" dedi. AVM iddialarını yalanlandı ve stat mevzusu kapandı. Başkanlar geçen seneki sözleri hatırlayarak bu sene stat için yardım istemek amacıyla gitmişler. Sayın Başkan r "Gerekli izinler alınırsa ben stadı yaparım" demiş. Aslında takımların Alsancak Stadı'nda oynamak istemeleri gayet normal, Şehrin merkezinde bir stat ve seyirci ortalaması da yüksek olacaktır. Fakat Alsancak - Stadı'nda bazı belirsizlikler var. Tribünler depreme dayanıksız ve bu raporlarda belgelenw miş. Önce tribünler dururken saha zeminine yatırım yapılması bana mantıklı gelmiyor. Alsancak stadı tarihi bir stat ve birçok başarıya tanıklık etmiş bir stadyum. 


Bazı insanlar stadın orada olmasını gereksiz görüyorlar, fakat...