25 / 04 / 2024

İzmirdeki Uzundere Rekreasyon Alanı hakkında ne karar verildi

İzmirdeki Uzundere Rekreasyon Alanı hakkında ne karar verildi

İzmir Karabağlar'daki 42 milyon lira maliyetli Uzundere Rekreasyon Alanı Projesi'nin belediye harcamalarını inceleyen denetim komisyonu, şerh raporunda kamu zararı oluştuğunu vurguladı.

Ağcalı Rekreasyon Alanı’nın yüzde 80'i tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı son sürat evam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Avsallar Rekreasyon Alanı projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak rekreasyon ve yürüyüş yolu projesini hayata geçiriyor.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm ihalesi 20 Şubat'ta!

İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, İzmir Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'nde bulunan 3 parselde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 20 Şubat'ta gerçekleşecek inşaatın toplam bedeli 91 milyon 296 bin 800 TL olarak belirlendi.

Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 15 Temmuz Millet Bahçesi ve Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi'nin ilk etabında geri sayım başladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un '10'un Farkı 10'un Yıldızı' projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı ile kentin çehresinin değişmesi hedeflendi.

Emlak Konut Kayabaşı Rekreasyon Alanı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kayabaşı Rekreasyon Alanı değerleme raporu yayınlandı.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi gün sayıyor!

Şehrin yeni yaşam alanı olan çok önemli bir proje olarak nitelendirildiği Çay Deresi Rekreasyon projesinin halkla buluşması için heyecanlandıklarını belirten Başkan Uğur, "Bu projeyle şehir rahat bir nefes alacak." dedi.

Dicle Vadisi Rekreasyon Projesi'nin 1'nci etabı 2017'de başlayacak!

İçişleri Bakanlığınca KHK gereği görevlendirme yapılan Sur Belediyesince, Dicle Vadisi Rekreasyon Projesi'nin birinci etabı yeni yılda başlatılacak

Bülent Delican'dan Uzundere'deki dönüşüme destek!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Uzundere'de temeli atılan kentsel dönüşüm projesi ve hayata geçirilmesi planlanan diğer projeler konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne destek verdiklerini söyledi.

Uzundere’de kentsel dönüşüm başladı!

Uzundere’de kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü ve Folkart Yapı’nın yüklenicisi olduğu projede bölgeye ilk etapta 280 konut ve 33 işyeri yapılacak

İzmir Uzundere'de kentsel dönüşümün temeli yarın atılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin, Uzundere'de yüzde 100 uzlaşma ve yerinde dönüşümle gerçekleştireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atılıyor!

Türkiye’de “tüm hak sahiplerinin rızasıyla ve yerinde” kentsel dönüşümün ilk örneği İzmir’den başlıyor. Büyükşehir Belediyesi, Uzundere’deki konutların inşaatına, Cumartesi günü yapılacak temel atma töreniyle start veriyor.

Manisa Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı hayata geçiyor!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Irlamaz dere yatağının ıslahı sonrasında oluşturulan Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanı, Manisa Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği muhteşem proje ile modern bir görünüme kavuşacak

İzmirdeki Uzundere Rekreasyon Alanı hakkında ne karar verildi Haberi

İzmirdeki Uzundere Rekreasyon Alanı hakkında ne karar verildi

42 milyon liralık maliyetiyle tartışmalara neden olan Uzundere Rekreasyon Alanı Projesi'nde ortaya çıkan kamu zararı, belediyenin harcamalarını inceleyen denetim komisyonu şerh raporuna da yansıdığı ortaya çıktı. Karabağlar Belediyesi AK Parti Grup Başkanı Azad Fazla ile Meclis Üyesi Kazi Uzun tarafından hazırlanan denetim komisyonu şerh raporundaki şu ifadeler dikkat çekti: "Fen İşleri Müdürlüğü üzerinden Uzundere Rekreasyon Alanı müzikli danslı süs havuzları 14 Mart 2014 tarih 2041 ödeme emri dosyasında 1 milyon 792 bin 420 liradır. Ancak doğrudan temin ile tekrar tekrar mermer işleri bölünerek süs havuzu imalat işi yapılmıştır. Alanda ihaleye çıkılmasına rağmen sıhhi tesisat işi bile doğrudan temin ile mükerrer iş yapılmıştır. 14 Mart 2014 tarihli 25 bin 293 lira tesisat işi döşemesi yapılmıştır. 86 bin 140 lira bedelle...