20 / 04 / 2024

izmirin kaç ilçesi var

izmirin kaç ilçesi var

İzmir Büyükşehir olup, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Bulvarı No:1 Konak adresinde yer alıyor. Peki, İzmir'de kaç tane belediye var? İşte İzmir belediyeleri..

İstanbul hakkında bilmeniz gerekenler! İstanbul’un kaç ilçesi var? İstanbul’da gezilecek yerler nereler?

İstanbul, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biridir. İstanbul, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış büyüleyici şehir bir tarihi yapısı olan ve bugün Türkiye'nin ekonomik, kültürel ve sosyal hayatının merkezi durumundadır. 

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Kağıthane'de arsa hissesi satılıyor: İhalesi 28 Kasım'da! 

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesinde yer alan arsanın hissesini satıyor. Peki Kağıthane'de satışı yapılacak arsa hissesinin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kağıthane Gürsel Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Gürsel Mahallesi, 8456 ada, 45, 28, 33 parsel, 2159 ada, 9 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

O ilde 347 bin TL'ye arsa alabilirsiniz! İl Özel İdare tarihi açıkladı! 

Isparta İl Özel İdaresi, Isparta ili, Senirkent ilçesi, Yassıören Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsanı büyüklüğü kaç metrekare? İşte detaylar...

Gebze'de 2 adet konut imarlı arsa satılıyor! Hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Balçık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Gebze'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Kağıthane'de arsa satılıyor! Arsa alacaklara Eylül bombası! 

İstanbul ili Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? Büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

İzmir Karabağlar'da 36 adet konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 36 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? 

İstanbul'un o ilçesinde yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi aman kaçırmayın!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli'de yer alan arsayı yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Pendik'teki arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul'un o ilçesinde 17 bin metrekarelik arazi satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çatalca Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Gökçeali Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. Peki Çatalca Gökçeali'deki arazinin fiyatı ne kadar? 

İstanbul'da 739 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Kağıthane Belediyesi 92 metrekarelik arsayı satıyor!

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane Şirintepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

izmirin kaç ilçesi var Haberi

izmirin kaç ilçesi var

İzmir'de kaç tane belediye var?

İzmir Büyükşehir olup, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Bulvarı No:1 Konak adresinde yer alıyor. Peki, İzmir'de kaç tane belediye var?


İzmir'de toplam 30 adet ilçe belediyesi bulunuyor. İzmir belediyeleri şu şekilde sıralanıyor:


Büyükşehir Belediyesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi


İzmir belediyeleri:

Aliağa

Balçova

Bayındır

Bayraklı

Bornova

Buca

Çiğli

Foça

Gaziemir

Güzelbahçe

Karabağlar

Karşıyaka

Kemalpaşa

Konak

Menderes

Menemen

Narlıdere

Seferihisar

Selçuk

Torbalı

Urla

Bergama

Beydağ

Çeşme

Dikili

Karaburun

Kınık

Kiraz

Ödemiş

Tire


İstanbul'da kaç tane belediye var?



Işıl Seren...