23 / 04 / 2024

izmirin kentsel dönüşümdeki yeri

izmirin kentsel dönüşümdeki yeri

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın katılımıyla Ege Bölgesi Sanayiciler Odası'nda (EBSO) düzenlenen "Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri" gerçekleştirildi.

İzmir'in dönüşümdeki potansiyeli çok büyük!

ERA Türkiye, İzmir'de düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri'nde kentsel dönüşüm ve gayrimenkulde girişimcilik konuları masaya yatırdı.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüme yargıdan iptal kararı! 

Beykoz Belediyesi’nin Tokatköy Mahallesi’nde gerçekleştirmek istediği kentsel dönüşüm projesine yargıdan dur kararı geldi. İşte o kararla ilgili ayrıntılar ve dönüşümdeki son durum...

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde son dakika! Çatı davası görüldü! 

İstanbul Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm kapsamında mağdur olan vatandaşların davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o gelişme ve Tozkoparan kentsel dönüşümdeki son durum...

Kentsel dönüşümde hangi avantajlar bulunuyor?

“Türkiye’nin her yerinde kentsel dönüşüm” hedefiyle 2012 yılında start verilen kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin kentsel dönüşümdeki son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Kentsel dönüşümde 5 hayati nokta var!

İMSİAD, Sismik İzolasyon (Deprem Yalıtımı) Çalıştayı'nda kentsel dönüşümdeki farkındalık oluşturdu. Kentsel dönüşümde 5 hayati nokta olduğunu belirtti.

Kentsel dönüşümdeki düzenlemeler sektörün önünü açıyor!

Kentsel dönüşümde gerekli düzenlemelerin yapıldığını belirten EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, sektörü bir ölçüde rahatlatan düzenlemeleri genel başlıklarıyla değerlendirdi.

Kentsel dönüşümü hızlandıracak yeni formüller geliştirildi!

Sur Yapı Başkanı Altan Elmas “Kentsel dönüşümdeki en büyük problem hak sahiplerinin ‘Evet’ demesi. O noktada bazı formüller geliştirdik. Para isteyen vatandaşa para istemeyene hasılattan fazla oran veriyoruz” dedi

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde uzlaşı olmazsa olmazlardan!

Aziz Kocaoğlu, kentsel dönüşümdeki ilkelerinin "yerinde dönüşüm" ve "uzlaşma" olduğunu hatırlattı. Kocaoğlu dönüşüm çalışmalarında "hak sahiplerinin razısının" kendileri için olmazsa olmazlardan birisi olduğunu vurguladı.

Bursalılar kentsel dönüşümdeki emsal artışına tepkili!

Bursa’da Atatürk Heykeli önünde toplanan TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu, Bursa Barosu, Nilüfer Kent Konseyi ve DOĞADER üyeleri kentsel dönüşümdeki emsal artışına tepki göstermek için ortak basın açıklaması yaptı.

izmirin kentsel dönüşümdeki yeri Haberi

izmirin kentsel dönüşümdeki yeri

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, firmanın ülke genelinde ve İzmir'de gün geçtikçe daha yükselen bir trend yakaladığını ifade ederek şu sözleri kaydetti: "ERA Türkiye'deki franchise markalarının içerisinde farklı yönümüz Avrupa'da en büyük ağ sahip olmamız. Avrupa ve Uzakdoğu'da, Ortadoğu'da teşkilatlanan ERA'nın ofis ağının Avrupa'da yaygın olmasının bize çok avantajı var. Bu sayede rahat iletişim kuruyoruz. 

İzmir'de 3 tane aktif ofisimiz var. 4'üncü ofisimiz de açılıyor. İstanbul'dan sonra en hızlı büyüdüğümüz il İzmir. 


Türkiye genelinde 40'a yakın ofisimiz var. İzmir merkezde yılsonuna kadar en az 10 ofis hedefliyoruz. Sektör dışından gelen brokerlarımız var. 

İzmir'de bir brokenmız büyük bir markadan bize geçti. Gayrimenkul sektörüne sektör içinden ilgi olduğu gibi sektör dışından da büyük bir ilgi var." Baygan, "2014'te sektör 2013'e göre yüzde 5 oranında...