26 / 04 / 2024

İzmirin Milano ve Roma turizm atağı

İzmirin Milano ve Roma turizm atağı

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, 1 Mayıs'ta başlayan Îzmir-Milano ve İzmir -Roma uçuşlarının İzmir'in İtalya ile hem ekonomik hem de turistik potansiyelinin gelişmesi için önemli bir adım olduğunu söyledi.

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Özer tarafından kuruldu.

İstanbul, dünya ofis piyasasının gelişen kentleri arasında!

İstanbul, inşaat halindeki 1,7 milyon metrekarelik ofis alanıyla Londra, Paris, Milano ve Berlin'i geçerken, 173 bin metrekarelik yıllık işlem adediyle de Milano ve Hong Kong'u geride bıraktı.

Karun Mücevher Londra'da mağaza açacak!

Ünlü isimlerin tercihi olan Karun Mücevher, ürünlerini Milano ve Venedik’ten sonra New York’ta da satmaya başladı. Oscar törenlerinde yıldızlarla kırmızı halıya çıkan Karun, Londra’da mağaza açmaya hazırlanıyor.

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.

Bursalı mobilyacılar Milano Mobilya Fuarı'na katılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 29. Komite Başkanı Durmuş Kumru ve Meclis Üyesi Mümin Yılmaz, Bursalı mobilyacıları Milano'daki fuara götürmek için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Elemeği Project, Amerika ve Avrupa'ya açılıyor!

Prada ile Ortadoğu'da iş ortaklığı için görüşmeler yürüten Elemeği Project Solutions, yurtdışı yapılanmasını 2016’da Dubai ve Amerika, 2017’de ise Milano’da açacağı ofislerle sürdürecek.

Ankara'da Avrupa'nın en büyük outleti açılacak!

Yaptığı projelerle Ankara'da ilkleri gerçekleştiren BESA Grup temsilcileri bu kez Avrupa'nın en büyük outletini hayata geçirmek için gittikleri Paris, Milano ve Londra’dan güzel fikirlerle döndüler.

İşte Milano'daki dikine orman binaları!

İtalya'nın Milano kentinde mimar Stefano Boeri'nin tasarımı olan 2 rezidansta 900'den fazla ağaç, 5 bin çalı ve 11 bin küçük bitiki yer alıyor. Tasarım ekibinin yaptığı açıklamaya göre bitkiler şehirdeki tozu emerek hava kirliliği oranını azalttı.

Serap Korkmaz ve AKSU/SUARDI'den mimari tasarım ortaklığı!

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor.

Server Aydın: Milano ve Roma uçuşları İzmir turizmini geliştirecek!

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, 1 Mayıs'ta başlayan Îzmir-Milano ve İzmir -Roma uçuşlarının İzmir'in İtalya ile hem ekonomik hem de turistik potansiyelinin gelişmesi için önemli bir adım olduğunu söyledi.

Milano EXPO 2015 fuarı açıldı!

Teması "Gezegeni beslemek ve yaşam için enerji" olan EXPO 2015 Milano fuarı açıldı. EXPO Milano'da Türkiye'nin yer aldığı bölüm de ilgi gören alanlar arasında yer aldı.

Paşabahçe Milano mağazası açıldı!

Paşabahçe Mağazaları, uluslararası pazarlara açılarak büyüme hedefi doğrultusunda ilk yurtdışı mağazasını tasarım ve modanın şehri Milano’da hizmete açtı.

Milano Emlak İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Milano Emlak İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta, Özlem Alyar Müdürlüğü' nde kuruldu.

İzmirin Milano ve Roma turizm atağı Haberi

İzmirin Milano ve Roma turizm atağı

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), Roma Kültür Tanıtma Müşavirliği, Movenpick İzmir Oteli ve TÜRSAB İzmir işbirliğiyle İtalya'dan gelen 20 kişilik gazeteci heyetini ağırlıyor. Roma ve Milano'dan gelen İtalya'nın önemli medya kuruluşlarının temsilcileri 4 gün boyunca İzmir ve çevresini tüm yönleriyle tanıyacak. 

19 Mayıs akşamı İtalyan gazeteciler onuruna bir yemek veren SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, İtalyan basının bu ziyaretinin İzmir için çok önemli olduğunu belirterek, "Bizim, SunExpress, olarak orta uçuş mesafesinde İzmir'i bağlamadığımız önemli bir destinasyon kalmasın diye çalışıyoruz. 

İzmir, hem tarihi, kültürel ve ekonomik potansiyeli ile bunu fazlası ile hak ediyor. Bizim bu hedefimiz doğrultusunda da bu potansiyel daha fazla ön plana çıkacaktır" dedi. 



"Bu hedeflerimiz doğrultusunda 2012 yılında İzmir'i HUB (aktarma merkezi)...