19 / 04 / 2024

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.



Dünyanın dört bir yanından alanında uzman mimar ve tasarımcının katıldığı Milano Design Week, bu yıl 12 Nisan’da kapılarını açacak. Mimari ve dekoratif yüzey sektörünün lideri Cosentino Group, yaşam alanlarına değer katan ve günümüz trendlerini belirleyen ürünlerini, sanatın ve tasarımın kalbi Milano’da 12 -17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. İleri teknolojiye sahip ürünleriyle dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi olan Cosentino Group, fuarda aynı zamanda sıra dışı estetiğe ve yüksek dayanıklılığa sahip yapısı ile dikkat çeken Silestone® ve Dekton® ürünlerinin yeni renk seçeneklerini de görücüye çıkaracak.  


Cosentino Group,  sunduğu İspanyol estetiğine sahip tasarımların yanı sıra, mutfak, banyo, yüzey kaplama, dış alan uygulamaları, mobilya, aydınlatma ve dekorasyona dair en yeni fikirleri de Milano Design Week’te sergileyecek.


Uluslararası katılımı düşünüldüğünde; özellikle dekorasyon ve tasarım alanında dünyanın en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen Milano Design Week, sektörün tüm profesyonellerine beş gün boyunca ev sahipliği yapacak. Ayrıca Milano Design Week süresince Aster, Cantiero, Dale, Häcker, Kristalia, Leicht, Spagnol Cucine, Tecnozeta, Kitchen Aid, Whirlpool, Hotpoint ve Indesit markaları ürünlerini, Cosentino Group'un ileri teknoloji yüzeylerinde sergileyecek.  


Milan Design Week boyunca ziyaretçiler, Milan Design Week’in temelini oluşturan, özel tesislerin tasarım ve mimarinin diğer sanatlarla bir araya geldiği Cosentino City’i ziyaret ederek, Cosentino materyallerinin müzik ile etkileşimini deneyimleyebilecek.  Cosentino City'i ziyaret edenler, Dekton® ultra kompakt yüzey serisi ve Silestone® kuvartz yüzey serisinin yeni ürünlerini tek bir alanda görebilecek. Cosentino City’de en çarpıcı ürün ise, çarpıcı, kristalimsi bir parlaklığa sahip yeni ultra kompakt yüzeylerin sunulduğu seri Dekton® XGloss olacak. Alman tasarımcı Marcus Fußstetter tarafından geliştirilen ve Cosentino yelpazesinin Dekton® serisinden, Aura renkli tezgâha sahip özel bir hareketli mutfak sistemi olan MEVO’da sergi alanına monte edilmiş halde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 


Geri Dön