28 / 03 / 2024

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri ne zaman açılacak

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri ne zaman açılacak

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

İzmitli inşaat işçileri Irak’ta mahsur kaldı!

İzmit Alikahya’da ikamet eden inşaat işçileri, çalışmak için gittikleri Irak’ın Bağdat şehrinde koronavirüs salgını nedeni ile mahsur kaldı…

İzmit Alikahya Emekli Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Alikahya'daki emekli evini hizmete açtı.

İzmit Alikahya’da tapu sevinci!

İzmit Belediyesi'nin Alikahya Atatürk Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde gerçekleştirdiği şuyulandırma çalışması tamamlandı.

Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

İzmit Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi kapalı pazar yeri yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor.

İzmit Alikahya'da yeni yollar açılıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Alikahya’da yol açma, Yeşilova’da da parke çalışması yapıldı.

İzmit Alikahya'ya 45 ton asfalt!

İzmit’teki mahalle inceleme gezileri Alikahya Fatih Mahallesi ile devam etti. Mahalle inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis üyesi İbrahim Kılıç ve daire müdürleri katıldı.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

İzmit Alikahya kapalı pazar ihalesi 8 Ağustos’ta!

İzmit Belediyesi Alikahya’ya da kapalı pazar inşa etmeyi planlıyor. Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki kapalı pazarın ihalesinin 8 Ağustos’ta yapılması planlanıyor.

İzmit Alikahya’da imar uygulaması yapılacak!

İzmit Belediyesi tarafından Alikahya’da imar uygulama çalışması (şuyulandırma) yapılacak. Yaklaşık 50 Hektarlık alanı kapsayan imar uygulaması ile ilgili olarak yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

İzmit Alikahya’ya kapalı pazar yapılacak!

İzmit Belediyesi tarafından Alikahya’ya da kapalı pazar yapılacağı açıklandı.Güray Oruç konuyla ilgili olarak, "Pazardan alışveriş yapma kültürü bizim coğrafyamıza özgü bir yaşam biçimidir. " dedi.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri ne zaman açılacak Haberi

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri ne zaman açılacak


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın göreve gelmesiyle birlikte başlattığı kapalı pazarların sayısı artmaya devam ediyor. Son olarak Alikahya Fatih Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda temeli atılan 8. kapalı Pazar inşaatı hızla devam ediyor. Fatih Mahallesi’nde 1800 metrekarelik bir kapalı alan üzerine inşa edilen pazarın yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak.


PAZAR BİZİM KÜLTÜRÜMÜZ


İnşaatı hızla süren ve süreci yakından takip eden Başkan Nevzat Doğan konuyla ilgili olarak “pazardan alışveriş yapma kültürü bizim coğrafyamıza özgü bir yaşam biçimidir. Bizde bu kültürü en iyi şekilde geliştirerek yaşatmak istiyoruz. Pazarlarla ilgili projelerimizi yaparken hem vatandaşımızı hem de pazar esnafını düşünüyoruz.  Pazarlarımız sayesinde pazarcımız yağmur, çamur altında sıcakta soğukta tezgah kurmaktan kurtuluyor, vatandaşlarımızda en uygun koşullarda Pazar ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Alikahya pazarımızın tamamlanmasıyla şehrimiz 8. Pazarına da...