26 / 04 / 2024

İzmit Fen İşleri Müdürlüğü

İzmit Fen İşleri Müdürlüğü

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Atatürk Mahallesi Turnaoğlu Caddesi’nde toprak kaymasına karşı yapımına bir süre önce başladığı duvarı tamamladı.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

İzmit'te üst yapı çalışmaları sürüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Serdar Mahallesi’ne beton yol, Veliahmet’e de merdiven yapıldı.

İzmit Alikahya'da yeni yollar açılıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Alikahya’da yol açma, Yeşilova’da da parke çalışması yapıldı.

İzmir Karaabdülbaki'deki yenileme çalışmaları tamamlandı!

İzmit'in bir çok köyünde parke çalışması yapan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karaabdülbaki Köyü’ndeki çalışmaları da tamamladı.

İzmit Tavşantepe'deki harabe yapı yıkıldı!

İzmit Belediyesi şehrin dört bir yanındaki çalışmalarına yeni yılda da büyük bir hızla devam ediyor. Fen İşleri ekiplerince, Yenimahalle’de kaldırım, Zabıtan’da istinat duvar, Bekirdere’de bariyer, Tavşantepe’de de harabe yapı yıkımı yapıldı.

İzmit Umuttepe Öğrenci Yurdu'nun yolu asfaltlandı!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Umuttepe Öğrenci Yurdunun yolu önce 757 ton pmt malzemesiyle sağlamlaştırıldı ardından da komple asfaltlandı.

Samsun Terme'ye Fen İşleri Şantiyesi kuruldu!

Samsun Terme Belediyesi tarafından belediye işlerinin daha verimli ve etkin gerçekleşmesi amacıyla yeni Fen İşleri şantiyesi kurularak müdürlük yeni ve modern tesislerine taşındı.

İzmit Akmeşe'deki 1500 metrelik yol genişletildi!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehrin değişik yerlerindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler en son Akmeşe Atatürk Mahallesi’ndeki 1500 metre uzunluğunda olan yolu genişletti.

İzmit'te bakım ve onarım çalışmaları başladı!

İzmit Belediyesi, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Tepeköy'de tel çit ve Kuruçeşme'de de boyan badana çalışması yapıldı.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri yol çalışmalarına devam ediyor!

PURSAKLAR Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Temmuz ayı içerisinde başlatmış oldukları çalışmaların birçoğunu tamamlayarak ilçe genelindeki metrelerce kaldırım ve bordür çalışması yaptı.

İzmit'te asfalt çalışmaları yapıldı!

İzmit Belediyesi’nin mahallerdeki asfalt çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orhan mahallesinde asfalt çalışması yaptı.

İzmit'te yeni imar yolları açılıyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yapılaşmanın çokça yaşandığı Gündoğdu bölgesinde yeni imar yol açma çalışması yapıyor. Yetkililer, önümüzdeki dönemlerde yeni yolların asfalt ya da parke ile kaplanacağını söyledi.

Şile Fen İşleri Müdürlüğü'ne yeni bina!

Şile Belediyesi verdiği sözleri yerine getirmek için birimleri yenilemeye, genişletmeye devam ediyor. İçerisinde altı farklı birimi barındıran Fen İşleri müdürlüğünün yeni yerleşim binası hayata geçiriliyor.

İzmit Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

İzmit Fen İşleri Müdürlüğü

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Atatürk Mahallesi Turnaoğlu Caddesi’nde toprak kaymasına karşı yapımına bir süre önce başladığı duvarı tamamladı


İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehrin çeşitli yerlerindeki çalışmaları devam ediyor. Alikahya Atatürk Mahallesi Turnaoğlu Caddesi’nde de bir süre önce yapımına başlanan duvar bitti. Yetkililer, 10 metre uzunluğunda ve 4 metre yüksekliğindeki duvarın yapımında 10 metreküp beton ve bin 200 kilogram demir kullanıldığını söyledi. Yapılan duvar sayesinde bölgedeki muhtemel toprak kaymasının önüne geçildiği kaydedildi.



Kocaeli...