27 / 04 / 2024

izmit inşaat ihaleleri

izmit inşaat ihaleleri

İzmit Belediye Başkanlığı ,Yenidoğan/ Fatih Mahallesinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 22 Şubat'ta yapılacak işin toplam bedeli 105 milyon 491 bin 707 TL olarak belirlendi.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

En gözde 10 inşaat şirketi son 3 yılda ne kadar kurumlar vergisi ödedi?

Kamudan en büyük ihaleleri kazanan inşaat şirketlerinin 2018, 2019 ve 2020 senelerinde ödediği kurumsal vergilerin miktarı açıklandı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit Belediyesi tarafından yarım bırakılan mahalle konağı alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline dönüştü. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu belirtti.

İzmit'te inşaat firmasını kurşunladı! Kahvede yakalandı!

İzmit'te bir inşaat firmasının ofisini kurşunlayan Ümit Ö.(31), polisin operasyonu ile bir kahvede yakalandı.Ümit Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

İzmit'te 2018'de 1.143 inşaat ruhsatı verildi!

İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere göre, İzmit’te geçen bir yıl içinde 1143 adet inşaat ruhsatı verild

İzmit Terminal Müfreze Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Terminal Müfreze Binası'nın inşaatını tamamlıyor.

izmit inşaat ihaleleri Haberi

izmit inşaat ihaleleri

İZMİT YENİDOĞAN MAHALLESİ, İDARİ OLARAK İZMİT FATİH MAHALLESİ 4868 ADA 5 VE 6 PARSELLER İLE 4869 ADA 16 PARSEL NOLU TAŞINMAZLARDA KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


İzmit Belediye Başkanlığından:


1 - İHALE KONUSU: Mülkiyeti İzmit Belediye Başkanlığına ait olan, İzmit Yenidoğan Mahallesi, idari olarak İzmit Fatih Mahallesi 4868 ada 5 ve 6 nolu parsel ile 4869 ada 16 parsel nolu taşınmazlar üzerine kat karşılığı konut, sosyal tesis, ticaret (dükkan), fırın inşa edilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü Belediyeye bırakılacak bağımsız bölümlere ilave olarak belirlenen muhammen bedelin arttırımı suretiyle ihale edilecektir.

2 - İHALE KONUSU İŞİN YAPILACAĞI TAŞINMAZLAR:


3 - İHALENİN NEREDE, HANGİ TARİH VE SAATTE YAPILACAĞI: İhale, 22 Şubat 2017 tarih Çarşamba günü,...