26 / 04 / 2024

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit Belediyesi tarafından yarım bırakılan mahalle konağı alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline dönüştü. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu belirtti.



İzmit Yeşilova Mahallesi’nde bulunan , inşası yarım bırakılınca alkol ve uyuşturucu kullananların meskeni haline geldi.

En Kocaeli'de yer alan habere göre; Sinanpaşa Sokak’ta bulunan ve Nevzat Doğan döneminde mahalle konağı olarak inşa edilmesi planlanan yapının çalışmaları yerel seçimlerinde durdurulmuştu. Seçimler sonrasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz 1 yıla rağmen konağın duran inşaatına başlanamadı.

ALKOL VE UYUŞTURUCU YUVASI

Yeşilova mahallesi’nde yer alan mahalle konağı inşaatı, adeta alkol ve uyuşturucu yuvasına dönüştü. Konak inşaatı içinde tuğla ve tahtalardan kurulan masaların yanı sıra uyuşturucu kullananların malzemeleri ve onlarca alkol şişesi belirlendi.

MAHALLELİ TEDİRGİN OLUYOR

Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu ifade ederken, “Çocuklarımız var, korkuyoruz. Buraya gelip alkol, uyuşturucu alıyorlar. Bazen kadınlarla birlikte gelip burada vakit geçiriyorlar. İçeride masa ve yatak var” açıklamasında bulundu.


Geri Dön