29 / 03 / 2024

izmit kaçak yapı cezası

izmit kaçak yapı cezası

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, imara aykırı olarak yapı inşa edenlere 325 bin 746 lira para cezası kesildi.

İzmit'te kaçak yapı sahiplerine 20 bin lira ceza!

İzmit Belediyesi encümen toplantısı, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, kaçak yapılar için 20 bin lira cezai işlem uygulanması kararı verildi...

İzmit'te 2 kaçak yapıya 12 bin 309 TL ceza!

İzmit Turgut Mahallesi Tonguçtepe Sokak No 15’te Hamza Ataç tarafından yapılan proje dışı imalata 1.162 TL para cezası verildi. Bekirdere Mahallesi Güven Sokak No 116 adresindeki kaçak yapıya 11 bin 147 TL para cezası verildi.

İzmit Belediyesi'nden kaçak yapılara ceza!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı Derya Sokak’taki kaçak yapı için mülk sahibine 4 bin 16 lira, Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki  ilave kat inşaatına 5 bin 648 lira para cezası kesildi.

İzmit Belediyesi'nden kaçak yapı kararı!

İzmit Belediyesi Encümen toplantısı gerçekleştirildi, toplantıda kaçak yapılarla ilgili kararlar da alındı.

İzmit'teki kaçak yapılara yıkım ve para cezası!

İzmit Belediyesi kaçak yapılara izin vermiyor. İzmit Belediyesi Encümen toplantısında verilen karar kapsamında kaçak yapılara ağır para cezaları ve yıkım kararları verildi.

İzmit'te Hazine arazisine yapılan kaçak yapı yıkıldı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Yenimahalle’de hazine arazisi üzerine yapılan kaçak yapı iş makinesi yardımıyla yıkımı gerçekleşti...

İzmit'te kaçak yapılara geçit yok!

İzmit Belediyesi, hazine arazine inşa edilen kaçak yapıları tek tek yıkıyor. Yenimahalle’de İ.Ö. tarafından yapılan yapı yıkıldı.

İzmit’te kaçak yapılara göz açtırılmıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, kaçak yapıları yıkmaya devam ediyor.

İzmit'te kaçak yapıya geçit yok!

İzmit Belediyesi, kaçak yapılaşmaya izin vermiyor. Belediye son olarak Tavşantepe Mahallesi Kireçocakları mevkiinde kaçak olarak yapılan yapıları yıktı. 

İzmit'te kaçak yapılara ceza!

İzmit Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor. Bölgede inşa edilen kaçak binalara ceza verildi.

İzmit'te kaçak yapılaşmaya izin yok!

İzmit'te kaçak yapılaşmaya izin verilmiyor. İzmit Belediyesi ilçe genelinde bulunan imara aykırı yapılaşmaya göz açtırmıyor.

İzmit'te kaçak yapılaşmaya izin yok!

İzmit Belediyesi’nden kaçak yapılaşmaya izin yok. Belsa Plaza İş Merkezi’nin teras katında kaçak olarak yapılan bir yapı, İzmit Belediyesi tarafından yıktırıldı.

İzmit Cedit Mahallesi'ndeki kaçak yapılar yıkılıyor!

İzmit Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor. Cedit Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan sundurma belediye ekiplerince yıkıldı.

izmit kaçak yapı cezası Haberi

izmit kaçak yapı cezası


İzmit Belediyesi kaçak yapılaşmaya geçit vermiyor. Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, imara aykırı olarak yapı yapanlara 325 bin 746 lira para cezası kesildi.


Vatandaşları, kaçak yapı yapmamaları konusunda uyaran yetkililer “Belediye olarak kaçak yapılaşmaya izin vermiyoruz. Ekiplerimiz şehrin dört bir yanında kontroller yapıyor. Ayrıca gelen ihbarlar da anında değerlendiriliyor. Vatandaşlar, zor durumda kalmak istemiyorlarsa kaçak yapılaşma içinde olmasınlar” dediler.


Yetkililer, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 32.maddesine göre 51 adet kaçak inşaat ile ilgili yıkım kararı alındığını bunlardan 22’sinin yıkıldığını geri kalanın da yasal sürenin tamamlanmasının ardından yıkılacağını söylediler. İzmit’te bir yıl içinde 775 sayılı Gecekondu Yasası’na istinaden 11 adet baraka vb. yapıların yıkıldığı da kaydedildi. İlgililer, kullanım süresi dolan 52 adet haraba yapının da yıkımını yaptıklarını bildirdiler.



İzmit...