29 / 03 / 2024

izmit Kocaeli Uzunçiftlik Spor Kompleksi

izmit Kocaeli Uzunçiftlik Spor Kompleksi

Kocaeli Kartepe-Uzunçiftlik’teki spor kompleksinin inşaat çalışmaları başladı...

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 13 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kocaeli İzmit 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ İzmit projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli İzmit 2022 sosyal konut projesi...

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022!

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022 ve proje detayları...

Kocaeli Kartepe'de tapu sevinci!

Kocaeli Kartepe'de devam eden çalışmaların tamamlanması sonrasında uzun süredir mağdur olan Kartepeliler tapularına kavuştu...

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler ile Kocaeli kazanıyor!

İBB Ekrem İmamoğlu’nun KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’in temel atma töreninde “Kiptaş ile Kocaeli’de kazanacak” sözlerine istinaden inşaat çalışmalarında istihdam ve gerekli malzemeler İzmit ve Kocaeli firmalarından yapılıyor.

Kartepe Bahçekent'in iskan sorunu çözülüyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman'ın başlattığı Uzunçiftlik Mahallesi S.S.Bahçekent Konut Yapı Kooperatifi’nde bulunan 534 dairenin iskan sorunu çözülüyor.

TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

Kocaeli Kartepe'de 3.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kocaeli İli Kartepe İlçesi Çiftlik Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve LPG istasyonu vasfındaki gayrimenkul 3 milyon 934 bin 984 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstanbul Vakıflar Müdürlüğü'nden İzmit'te inşaat ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Kocaeli İzmit'te yapım karşılığı uzun süreli kiralama işi ihale ediyor. İhale 7 Kasım'da gerçekleşecek..

İzmit'te icradan satılık arsa!

Kocaeli 6. İcra Dairesi, İzmit'e bağlı Çubuklu Osmaniye Mahallesi Hayrettin Uzun caddesi Muzaffer Gürkan Sokak'ta bulunan arsa vasıflı taşınmazı 158 bin 588 TL'ye satışa çıkardı.

izmit Kocaeli Uzunçiftlik Spor Kompleksi Haberi

izmit Kocaeli Uzunçiftlik Spor Kompleksi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent insanının spor yapma ihtiyacını karşılamak için çeşitli noktalara spor tesisleri yapıyor. Konut alanları çevrelerinde inşa edilen bu tesisler vatandaşa spor yapma imkânı sunuluyor. Büyükşehir bu amaçla Kartepe-Uzunçiftlik’te inşa edilen spor kompleksi yapımına başladı. Vatandaşlar bu spor tesislerinde ter atarak iş hayatının stresinden de kurtuluyorlar.



3 ADET SAHA OLACAK

1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası ve 1 adet 28x45 ebatlarında sentetik çim futbol sahasından oluşacak tesis 4 bin 500 metrekare alan üzerine yapılacak. Futbol sahasının 170, basketbol sahasının 80, Voleybol sahasını da 86 seyirci kapasiteli beton basamaklı tribünü olacak. Tesiste 350 metrelik yürüyüş yolu da olacak. Gece kullanımın da uygun olan tesiste soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve idari kısmın yer alacak.


Kocaeli Büyükşehir...