25 / 04 / 2024

İZODER İzmir

İZODER İzmir

Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bilinen İZODER İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle İzmir’de ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenliyor. 

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

İZODER İzmir'de Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri düzenliyor!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bilinen İZODER İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle İzmir’de ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenliyor. 

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de, Sinan Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İzmir Emiralem Konakları için talep toplanmaya başlandı!

Domino İnşaat tarafından İzmir Emirelem'de inşa edilen Emiralem Konakları 30 villadan oluşuyor.Emiralem Konakları'nda kişiye özel &A

İzmir Sillion Outlet'e nasıl gidilir?

Yedi Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından inÅŸa edilen Sillion Outlet Ä°zmir ÇiÄŸli'de bulunuyor. Ä°zmirli iÅŸadamlarınÄ&

TOKİ İzmir Buca Tınaztepe'ye 694 konut yaptıracak

TOKİ İzmir Buca Tınaztepe 1.Etap'a 694 konut yaptırmak üzere ihale açtı.

Büyükşehirlerde iki binadan biri kaçak

Sayıştay'ın raporuna göre, İstanbul'da yüzde 70, Ankara'da yüzde 40, İzmir'de yüzde 60 oranında kaçak yapı var.

Mahkeme Çeşme'de 'yabancıya tahsise dur' dedi

İzmir 1. İdare Mahkemesi, Çeşme Yarımadası'nın en güzel yerlerinin 75 yıllığına yerli ve yabancı turizm şirketlerine tahsisine imkan veren yönetmelik ve buna dayalı idari işlemleri iptal etti.

Tarihi Paterson Köşkü kültür merkezi olacak

149 yıl önce inşa edilen tarihi bina, kültür merkezi yapılması için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilecek.

Türkiye'nin en büyük outlet AVM'si `Optimum' İzmir'de kurulacak

Rönesans Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, İzmir'e 500 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

Seferihisar Belediyesi turistik tesis alanı satacak

İzmir Seferihisar Belediye Başkanlığı, 2 adet turistik tesis alanını kapalı teklif usulü ile satışa çıkardı.

İZODER İzmir Haberi

İZODER İzmir


Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bilinen İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle İzmir’de ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ gerçekleştirecek. 

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Anadolu'ya yöneldiklerini dile getirerek bazı açıklamalarda bulundu. 

Pelesen, “Bu kapsamda, Anadolu’daki illerimizde ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım’ konulu toplantılar düzenleyeceğiz. İlk programa İzmir’den başlıyoruz. Sonrasında Ankara, Adana, Elazığ ve Kayseri’de olacağız. Zamanla şehir sayımız artacak.Ortak amacımız, ülkemizde sağlıklı, güvenli, dayanıklı ve enerji verimli binalara sahip olmak için yalıtım bilincinin artmasını sağlamaktır” diye açıklamalarda bulundu. 

İZODER İzmir Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri; BASF, BETEK, BTM, WEBER ve İZOCAM’ın sponsorluğunda, İzmir MMO Tepekule Kongre-Sergi Merkezi Akdeniz Salonu’nda 16 Kasım Perşembe günü...