26 / 04 / 2024

İZODER yalıtım çalışmaları

İZODER yalıtım çalışmaları

İZODER, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile hayata geçirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ kapsamında, yeni çıkan yönetmelikleri tanıtıyor...

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Konutlarda Isı Yalıtım Projesi devreye alındı! 50 bin liraya kadar 0,99 faiz oranlı kredi müjdesi!

Konut başına 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranlı finansman imkanının sağlandığı  'Konutlarda Isı Yalıtım Projesi' devreye alındı. Söz konusu krediler Ziraat Katılım, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından kullandırılacak...

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek!

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek" dedi

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

ODE Yalıtım yeni Epikon Membran serisini tanıttı! 

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE, Bitümlü membran pazarında farklı talep ve ihtiyaçlara yanıt verebilmek amacıyla ürün geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma, yeni Epikon Membran serisini tanıttı.

Konutta gerçek tasarrufun yolu ısı yalıtımından geçiyor!

İZODER Başkanı Pelesen, “Isı yalıtımı sadece kış aylarında değil, yaz aylarında da sıcağa karşı alınabilecek en etkili önemlerin başında geliyor" dedi...

Levent Pelesen: Erzurum'da yalıtım hayati öneme sahip!

İZODER, yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenlemeye devam ediyor. İZODER, 2019’un ilk seminerini Erzurum’da gerçekleştirecek.

Ev alırken su yalıtımına dikkat!

BTM Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez, ev alırken su yalıtımına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

EKOkredi Yalıtım 123 binden fazla konutta yalıtım yaptı!

İZODER teknik danışmanlığında sunulan EKOkredi Yalıtım ile de bugüne kadar 123 bini aşkın konutun yalıtıldığını belirten Ertürk, böylelikle toplam 266 milyon metreküp doğal gaz tasarrufu gerçekleştiğini kaydetti.

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi sektör çalışanlarını bilinçlendiriyor!

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM), sektör çalışanlarının bilinçlenmesi için gerçekleştirdiği eğitimlerine Eylül ayında da devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Ev alırken önce yalıtımına bakın!

İzocam Genel Müdür Yardımcısı Fatih Öktem; “Türkiye'de yanlış olan, ev alırken mutfakta, banyoda fayans ve dolaba bakılması ancak yalıtım konusunun hiç sorgulanmamasıdır” diyor.

İZODER yalıtım çalışmaları Haberi

İZODER yalıtım çalışmaları

Türkiye’de inşaat sektöründe büyük bir eksikliği gidererek, binalara dayanıklılık, kalite ve konfor kazandıracak ‘Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği’ ile ‘Binaların Gürültüye Karşı Korunması Hakkında Yönetmelik’ 1 Haziran 2018 tarihi itibarıyla yürürlüğe girdi. 

Artık binaların kaderinin değişeceğini ve yeni binalarda ‘su’ ve ‘ses’ yalıtımının zorunlu olacağını belirten İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Her iki yönetmelik de, toplumun dayanıklı, güvenli, sağlıklı ve konforlu binalarda yaşama hakkına hizmet edecek hayati öneme sahip” dedi. 

Deprem tehlikesi altında bulunan Türkiye’de, yapı ömrü ve dayanıklılığı açısından büyük öneme sahip su yalıtımı konusunda önemli bir adım atılarak hayata geçirilen ‘Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği’ 27 Ekim 2017, Binaların Gürültüye Karşı Korunması Hakkında Yönetmelik’ ise 31 Mayıs 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, İZODER (Isı, Su, Ses ve...