26 / 04 / 2024

izsu alsancak yenileme

izsu alsancak yenileme

İZSU, sokakların yeniden kazılmaması için hızla harekete geçerek Alsancak’taki 30 yıllık su ve kanal şebekelerini yenilemeye başladı. İçme suyu branşmanlarının da yenilendiği çalışma 3 milyon liraya mal olacak.

Alsancak Stadı yenileme çalışması Temmuz'da başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 28 Nisan'da ihalesini yaptığı İzmir Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmaları Temmuz ayında başlıyor...

İzmir Alsancak Stadı 2018'de açılacak!

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, İzmir'deki Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ekmekçioğlu, tesisin 2018-19 sezonunda kapılarını açacağının müjdesini verdi.

Alsancak Devlet Hastanesi'nde yenileme çalışmaları tamam!

İzmir'deki Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi yaklaşık beş aydır poliklinik ve klinik katlarında yapılan yenilenme çalışmalarıyla yeni yüzüne kavuştu.

Alsancak'ın altyapısı yenileniyor!

Alsancak'ta yaz boyu süren altyapı çalışmaları tam bitti derken çile yeniden başladı. Pazaryeri çevresindeki sokaklarda doğalgazın ardından asfaltlanan yollar bu kez kanalizasyon yenileme çalışması için yeniden kazılmaya başlandı.

Alsancak Stadı'nda yenileme çalışmaları!

Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği (TMMOB) İl Koordinasyon Kurulu, Alsancak Stadı'ndaki yenileme çalışmalarıyla ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesini, planlanan projelerin meslek odaları ve tüm kamuoyuyla paylaşılmasını talep etti.

Alsancak Stadyumu yenileme çalışmaları başladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, Alsancak Stadyumu'nda başlayan yenileme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İzmir Alsancak'ta rıhtım yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Alsancak Limanı'nda, dev kruvaziyer gemilerinin kente turist getirmeye başladığı bu günlerde rıhtım yenileme çalışması yapılması tepki çekti..

Çanakkale'de kentsel yenileme çalışmaları için toplantı yapıldı!

Çanakkale'de, Küçük Sanayi Bölgesi'nde 1366 ada içinde yer alan parsellerde, kentsel yenileme çalışmaları kapsamında, bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Mevcut imar planı koşullarına göre beklenti ve öneriler dile getirildi...

Alsancak Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yenileme çalışmalarını sonlandırdığı Pasaport binasının yan yüzünün unutulduğu ortaya çıktı. Yenileme çalışmaları Kıyı Tasarım Projesi kapsamında yapılıyordu. İzmir Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı.

Ruhsat yenileme ücreti 2014!

İmar Kanununda yapı inşaatına 2 yıl içinde başlanması ve 5 yıl içinde ise inşaatının bitirilmesi şartı yer alıyor. Aksi takdirde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. Peki, ruhsat yenileme ücreti 2014 ne kadar?

Kartepe yol yenileme çalışması kapsamında 3 bin 250 ton asfalt kullanıldı!

Kartepe’de yol yenileme çalışması yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Kurtdere ve Tevfikiye mahalleleri arasındaki yol bölümünde asfalt uygulaması yaptı. Çalışmada 3 bin 250 ton asfalt kullanıldı...

İnşaat ruhsat yenileme dilekçe örneği!

Yapıya başlama müddeti ruhsat tarihinden itibaren iki yıldır. Bu müddet zarfında yapıya başlanmadığı veya yapıya başlanıp bitirilmemesi halinde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. İşte inşaat ruhsat yenileme dilekçe örneği...

Yapı ruhsatı yenileme için gerekli belgeler!

İmar Kanunu gereğince bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına belli bir süre içerisinde başlanılıp, bitirilmesi gerekiyor. Aksi halde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. İşte yapı ruhsatı yenileme için gerekli belgeler...

izsu alsancak yenileme Haberi

izsu alsancak yenileme


Doğalgaz çalışmalarını fırsat bilen İZSU, sokakların yeniden kazılmaması için hızla harekete geçerek Alsancak’taki 30 yıllık su ve kanal şebekelerini yenilemeye başladı. İçme suyu branşmanlarının da yenilendiği çalışma 3 milyon liraya mal olacak. Daha önce Alsancak bölgesinin Fevzipaşa Bulvarı’ndan Liman’a kadar olan bölümünde içme suyu şebekesini yenileyen İZSU Genel Müdürlüğü, şimdi de Alsancak Mahallesi’nde şebeke yenileme çalışmalarına başlıyor. Yaklaşık 3 milyon TL’ye mal olacak yatırım kapsamında 30 yıllık şebekeler basınca dayanıklı, ductil borularla yenilenecek ve su kaçakları önlenecek. Sokakların tekrar tekrar kazılmasının önüne geçmek amacıyla, doğalgaz çalışmalarının hemen sonrasında kanal ve içme suyu alt yapısı çalışmalarına başlandığını bildiren İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, “Yaklaşık 2 kilometrelik kanalizasyon şebekesi yeniliyoruz. Şu ana kadar 500 metresi tamamlandı. İçme suyu branşmanları yenileniyor. Önümüzdeki günlerde...