26 / 04 / 2024

İZSU su şebekesi

İZSU su şebekesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Urla’nın Gülbahçe, Balıklıova ve Özbek mahalleri ile Seferihisar’ın Ulamış ve Düzce mahallelerinin içme suyu alt yapısını baştan sona yenileyecek.

Konya Ereğli'ye 7.9 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de 7.9 milyon liralık yeni su şebekesi, şebeke ıslah ve su kuyusu toplama hattı yatırımı yaptı.

Kula Zaferiye'ye yeni altyapı!

MASKİ ve Kula Belediyesi, Zaferiye Mahallesi'nde içme suyu hattı döşeyerek, mahallenin su şebekesi bulunmayan 384. sokakta sağlıklı altyapı oluşturuyor.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Kırklareli Karahalil'e su deposu yapılıyor!

Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, beldede yapımına başlanan içme suyu şebekesi inşaatı çalışmaları kapsamında gömme su deposunun yapımının çalışmalarının başlatıldığını söyledi.

TİKA'dan Kırgızistan'a su şebekesi desteği!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kırgızistan'ın kuzeyindeki Çuy bölgesinde Issık Ata İlçesi Yuryevka köyün temiz içme suyu ihtiyacını karşılayan bir projeyi tamamladı.

Hatay Erzin'de atık su arıtma tesisi inşaatı başladı!

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin"in içme suyu ile birlikte en büyük eksiği olan atık su arıtma tesisi inşaatının başladığını bildirdi.

İzsu'dan 11 yılda 3 bin 260 kilometre içme suyu şebekesi!

İZSU, son 11 yıla 11 büyük arıtma, 3 bin 260 kilometre yeni içme suyu şebekesi, 796 kilometre yeni kanalizasyon şebekesi, 283 kilometre yağmur suyu hattı ve 201 kilometre dere ıslahı sığdırdı.

BASKİ'den 200 milyon TL'lik yatırım!

Düzenlenen bilgilendirme toplantısında BASKİ'nin faaliyetleri üzerine duran Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Uğur, BASKİ'nin Körfez bölgesindeki su şebekesi-kanalizasyon ve arıtma tesisi yatırımlarının 200 milyon lira olduğunu vurguladı

Hatay Altınözü'ne yeni içme suyu şebekesi döşendi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Altınözü ilçesine bağlı Kozkalaesi Mahallesi’nde yeni içmesuyu şebekesi döşeyerek yıllardır çözülmeyen soruna son verdi.

İzmir Menemen'de 17 mahallenin su şebekesi yenilenecek!

İZSU Genel Müdürlüğü, Menemen ilçesinde mahalleye dönüşen 17 köyün içme suyu şebekelerini yenilemeye hazırlanıyor. Bu yatırımın da tamamlanmasıyla ilçede döşenen içme suyu şebekesi uzunluğu 400 kilometreye ulaşacak.

Alsancak’taki su ve kanal şebekeleri yenileniyor!

İZSU, sokakların yeniden kazılmaması için hızla harekete geçerek Alsancak’taki 30 yıllık su ve kanal şebekelerini yenilemeye başladı. İçme suyu branşmanlarının da yenilendiği çalışma 3 milyon liraya mal olacak.

Ödemiş’in su sorunu çözülüyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, su sıkıntısı çeken Ödemiş’in sorununa 8 kuyu ile çözüm buluyor. 5 kuyunun sondaj çalışması tamamlandı. Kalan 3 kuyunun da bir ay içinde açılması planlanıyor. İlçe bundan böyle yaz aylarında su sıkıntısı çekmeyecek.

İzmir'de su kesintisi!

İZSU Genel Müdürlüğü, perşembe ve cuma günü yapılacak su kesintisiyle ilgili bilgilendirme yaptı. Konak ilçesindeki bazı mahallelerde yapılacak su kesintisiyle ilgili İZSU'dan yapılan açıklama şöyle...

İZSU su şebekesi Haberi

İZSU su şebekesi


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Urla’nın Gülbahçe, Balıklıova ve Özbek mahalleri ile Seferihisar’ın Ulamış ve Düzce mahallelerinin içme suyu alt yapısını baştan sona yenileyecek.


Su kayıp ve kaçaklarıyla mücadelede içme suyu şebekelerini yenileyerek önemli başarı kaydeden İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, şebeke yenileme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. İZSU son olarak Urla’nın Gülbahçe, Balıklıova, Özbek mahalleleri ile Seferihisar’ın Düzce ve Ulamış mahallelerindeki 35 – 40 yıllık eski şebekeleri yenileme kararı aldı. Önümüzdeki günlerde çıkacak yapım ihalesi kapsamında İZSU, Gülbahçe, Özbek ve Balıklıova’da 54, Seferihisar Ulamış ve Düzce’de 22 kilometre olmak üzere 76 kilometrelik içme suyu şebekesi döşeyecek.


Özbek Mahallesi’nin Eğriliman bölgesinde daha önce içme suyu şebeke yenileme çalışması yaptıklarını hatırlatan İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, “1970’li yıllarda döşenen, eskiyen içme suyu...