19 / 04 / 2024

İZSU yatırım

İZSU yatırım

İZSU 2050’ye hazırlanıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2050 yılının nüfusu ve su ihtiyacına göre 30 ilçede gerçekleştireceği yeni içme suyu yatırımları için Master Plan hazırlıyor.

İZSU’dan 3 ilçeye yatırım müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı, Menderes ve Bayındır ilçe merkezlerinin içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek. Çalışmalar ihale sürecinin tamamlanmasının ardından başlayacak.

İZSU 1 milyar 586 milyon liralık yatırım yaptı!

Alt yapı yatırımlarında rekora koşan İZSU Genel Müdürlüğü, 2015 sonuna kadar 1090 kilometrelik içme suyu ile 500 kilometrelik yağmur suyu ve kanal hattının ihalesini yapacak...

İZSU, 6 ilçede 5.5 milyon liralık yatırım yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka, Karabağlar, Buca, Menderes, Bornova ve de Bergama ilçelerinde toplam 5.5 milyon liralık yeni kanal ve de yağmursuyu şebekesi yatırımına başladı.

İZSU yatırım atağını 2014'te sürdürecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bütçesinin yüzde 43'ünü yatırıma ayırdı. 2014 yılında başta Körfez temizliği olmak üzere, içme suyu ve kanal alt yapısı yatırımları öne çıkacak...

İzmir'in 5 ilçesine 64.8 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yarımadanın 5 ilçesine 64.8 milyon liralık içme suyu ve kanal yatırımı daha yapıyor.

İZSU'dan 13 yılda 2.4 milyar liralık yatırım!

Geleceğe yatırım Sürdürülebilir bir kent hedefiyle çevre projelerine büyük ağırlık veren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bu hedef doğrultusunda 13 yılda 2.4 milyar liralık yatırım gerçekleştirdi.

İZSU'dan 40 milyonluk tarihi yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı merkezinin 1970’lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yeniliyor. 40 milyon liraya mal olacak tarihi yatırım önümüzdeki ay başlıyor.

İzmir Bornova’ya 40 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 12 yılda 74 milyon liralık yatırım yaptığı Bornova ilçesinde yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

İzmir Bornova'ya 7.2 milyon TL'lik yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, yağışlarda sıkıntı yaşanan Bornova İnönü Mahallesi’ne 10 kilometrelik yağmur suyu hattı ile 8 kilometrelik atık su hattı döşeyecek. 7.2 milyon liralık yatırım önümüzdeki günlerde başlıyor.

İzmir Selçuk'a 17.3 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Selçuk ilçesinin 1970’lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek. 17.3 milyon liraya mal olacak bu tarihi yatırım kısa süre içinde başlıyor.

İZSU'dan yatırım atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2015’te de yatırım atağını sürdürüyor. 10 yılda 1 milyar 586 milyon liralık yatırım yapan İZSU, önemli yatırımlara imza atıyor.

Doğanbey ve Payamlı’ya 10 milyon liralık yatırım!

İZSU, Seferihisar’ın Payamlı ve Doğanbey mahallelerinin içme suyu şebekesini yeniliyor. Toplam 150 kilometrelik içme suyu şebeke yenileme işi kapsamında, İZSU Genel Müdürlüğü 10 milyon liralık yatırım yapılacak.

İZSU’dan 45 milyon liralık yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, 2004 yılında sınırlarına dahil olan Menderes’de önemli alt yapı yatırımlarını hayata geçirdi. Çileme ve Sancaklı köylerine kanal döşendi. 2004 – 2014 yılları arasında yaklaşık 45 milyon liralık yatırım yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2014'de 1.215 milyar TL'lik yatırım yaptı!

Yatırım ve projelerini "Yerelde kalkınma" hedefiyle gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında yine önemli projelere imza attı. İZSU 267 milyon TL, ESHOT da 73.8 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi.

İZSU 5.5 milyon liralık yatırım yapacak!

İZSU 5.5 milyon liralık yatırım yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka, Karabağlar, Buca, Menderes, Bornova ve Bergama ilçelerinde 5.5 milyon liralık yeni kanal ve yağmursuyu şebekesi yatırımına başladı.

İZSU 3.2 milyon liralık yatırım yaptı!

İZSU Genel Müdürlüğü, yaz aylarında su sıkıntısı çeken Aliağa Kalabak, Seferihisar Orhanlı, Bornova Karaçam ve Karabağlar Kavacık köylerinde gerçekleştirdiği 3.2 milyon liralık yatırımı tamamladı; yeni şebekeden su vermeye başladı.

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

İZSU yatırım Haberi

İZSU yatırım


2014 yılında çıkarılan Bütünşehir Yasası ile 30 ilçenin tamamına hizmet götürmeye başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar yatırım almakta zorlanan ilçe ve mahallelerdeki sorunların çözümü için önemli adımlar atarken, İZSU da küresel iklim değişikliğine karşı kenti hazırlamak ve bu ilçelerde yaşanabilecek muhtemel su sıkıntısına karşı yeni yol haritası oluşturmak amacıyla “İçme Suyu Master Planı” hazırlıyor.   

30 ilçede yürütülen saha etütleri sonucu, İzmir’in içme suyu yatırımları için yol haritası oluşturuldu. 2050 yılı nüfusuna göre 30 ilçede mevcut yeraltı ve yüzeysel su kaynakları tespit edilerek potansiyelleri belirlendi. Sonraki yıllarda oluşabilecek su ihtiyacının tespiti yapılarak kurulması gereken yeni tesislerin ekonomik ve teknik koşulları masaya yatırıldı.  “İçme Suyu Master Planı” çerçevesinde,  İzmir merkezinden çevre yerleşimlere su aktarım olanakları incelenirken, yeni baraj yatırımı yapılabilecek...