29 / 03 / 2024

İzzet Baysal Caddesi Cephe Düzenleme İhalesi ne zaman

İzzet Baysal Caddesi Cephe Düzenleme İhalesi ne zaman

Kamu yararı gözetilerek iptal edilen, İzzet Baysal Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Projesi için 5 Şubat 2013 tarihinde yeniden ihaleye çıkılıyor

BAİBÜ Hukuk Fakültesi'nin inşaatı 2021'de tamam!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Hukuk Fakültesi'nin 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Eminevim'den Yerel Kalkınma Sempozyumu!

Sektöründe başarılı çalışanlar ile akademisyenleri buluşturacak olan Yerel Kalkınma Sempozyumu 18-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde ve Eminevim'in destekleriyle Bolu'da gerçekleşecek.

Bolu'daki Kaşmir Otel yıkıldı!

Bolu İzzet Baysal Caddesi üzerinde 20 yıldır Kaşmir Otel olarak hizmet veren bina tamamen yıkıldı. Yıkılan binanın yerine yeniden bir bina yapılacağı öğrenildi.

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri Narven’de ağırlandı!

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal, Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinlerini Türkiye’nin ilk Termal Sağlık Kasabası Narven’de ağırladı. Huzurevi sakinleri Narven’de doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Bolu İzzet Baysal Sanayi Sitesi yıkılacak mı?

Bolu Takip Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Perçin bugünkü yazısında İzzet Baysal Sanayi Sitesi'nin yıkım konusundaki tartışmalardan bahsetti. Perçin, İzzet Baysal Sanayi Sitesi'nin yıkımının halk tarafından istenmediğini belirtti.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nin yeni acil polikinliği hizmete açıldı!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Metin Tahaoğlu, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesinde yeni acil poliklinik ve müşahede biriminin hizmete açıldığını söyledi.

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis hizmete açıldı!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, büyük hayırsever İzzet Baysal’ın ölümsüz ismini taşıyan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünite de yeniden Acil Servis hizmeti verilmesini sağladı.

AİBÜ kütüphane ve teknokent binalarının temeli atıldı!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) kütüphane ve teknokent binalarının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Abant Gölü yol genişletme çalışmalarına uyarı!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Hidrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Okan Külköylüoğlu Abant’ta yanlış uygulamalar nedeniyle ekosistemin büyük zarar gördüğünü belirtti...

Bolu İzzet Baysal Ortaokulu'nun temeli atıldı!

İzzet Baysal Ortaokulu ve Spor Salonu temel atma töreni gerçekleşti. Yapımı yaklaşık 3 yıl sürecek olan yaklaşık 8,5 milyon TL. proje bedelli okul ve spor salonu 10 dönümlük arsa üzerine yapılıyor.

Ahmet Baysal evlerini satıp İzzet Baysal Vakfı'na bağışladı!

Sahip oldukları her şeyi satarak Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu amcasının vakfına bağışlayan İzzet Baysal’in yeğeni Ahmet Baysal, huzurevindeki hayatını Milliyet’e açtı..

Ahmet Baysal tüm servetini bağışladı!

Sahip oldukları her şeyi satarak Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu amcasının vakfına bağışlayan İzzet Baysal’in yeğeni Ahmet Baysal, huzurevindeki hayatını Milliyet’e açtı.

Bolu Şoförler Odası binası kentsel dönüşümle yenileniyor!

İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Şoförler Odası hizmet binası, yeni hizmet binası yapılmak üzere kontrollü olarak yıkılmaya başladı. Yıkım işlemlerinin önümüzdeki haftalarda tamamlanacağı belirtildi.

İzzet Baysal Caddesi Cephe Düzenleme İhalesi ne zaman Haberi

İzzet Baysal Caddesi Cephe Düzenleme İhalesi ne zaman

4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu çerçevesinde detaylı inceleme yapıldıktan sonra iptal edilme kararı alınan ihale, 5 Şubat 2013 Salı saat: 14.00’da Bolu Belediyesi Meclis Salonu’nda yeniden gerçekleştirilecek.

İhale kapsamında İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan 120 binadan 90 adedinin ısı yalıtım işlemleri, dış cephe değişimi ve bina boyama işlemleri gerçekleştirilecek. Geriye kalan 30 binayı ise mülk sahipleri Bolu Belediyesi’nin belirlediği koşullarda kendileri yaptıracak. Ayrıca tabela kirliliğinin önüne geçilmesi adına tüm işyeri tabelaları bir örnek olup dış cephe ile uyumlu hale getirilecek ve tüm işyerlerinin tabelaları aynı standartlarda olacak.


Bolu...