29 / 03 / 2024

BAİBÜ Hukuk Fakültesi'nin inşaatı 2021'de tamam!

BAİBÜ Hukuk Fakültesi'nin inşaatı 2021'de tamam!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Hukuk Fakültesi'nin 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.



Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmalarının sürdüğü Hukuk Fakültesine 2021 yılı döneminde öğrenci alacaklarını belirtti.

Bolu Gündem'de yer alan habere göre; geçtiğimiz hafta bir grup lise öğrencisi Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesine (BAİBÜ) ziyarette bulundu.

Lise öğrencilerini ve öğretmenlerini BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı ve Rektör Yardımcıları Samettin Gündüz ile Mustafa Yaman karşıladı. BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, lise öğrencilerine üniversiteyi tanıtıp öğrencilerin sorularına cevap verdi. 

Hukuk Fakültesi’nin ne zaman açılacağıyla ilgili soruyu yanıtlayan cevaplayan Rektör Alişarlı, “Hukuk Fakültesi’ne 2021-2022 Akademik Yılı’nda öğrenci almayı planlıyoruz” dedi.

Rektör Alişarlı, şuan inşaatı süren Hukuk Fakültesi’ne şu anda 30 araştırma görevlisi alındığını, 6 öğretim üyesi kadrosu için de ilan verildiğini belirterek “2021-2022 Akademik Yılı’nda öğrenci almayı düşünüyoruz, programımız şu anda böyle. Nitelikli eğitim verecek, iyi bir fakülte kuruyoruz” açıklamasında bulundu.


Geri Dön