19 / 04 / 2024

MATSO Turizm Fakültesi'nin inşaatı başladı!

MATSO Turizm Fakültesi'nin inşaatı başladı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından inşaatı yaptırılacak Turizın Fakültesi inşaatı başladı. MATSO tarafından inşaatı yaptırılacak Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ihaleyi kazanan firma tarafından başlatıldı.



Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından inşaatı yaptırılacak Turizın Fakültesi inşaatı başladı. MATSO tarafından inşaatı yaptırılacak Manavgat MATSO Turizm Fakültesi inşaatı ihaleyi kazanan firma tarafından başlatıldı. Manavgat Belediyesi'nden alınan inşaat ruhsatının ardından başlayan inşaatın 300 günde bitirilmesi hedefleniyor. Manavgat MATSO Turizm Fakültesi İnşaat Komisyonu Başkanı Hüseyin Cengiz, şantiye alanı ve etrafın çevrilemesinin ardından temel atmanın gerçekleşeceğini söyledi. 


MATSO Turizm Fakültesi ile ilçede kurulacak olan üniversitenin temelini atmış olduklarını anlatan Cengiz, bölgede 53 bin 600 metrekare alanın üniversite yeıleşke alanı olarak ilan edildiğini ve MATSO Turizm Fakültesi'nin bu alan içerisinde 5 dönümlük bir sahada yer alacağını kaydetti. 


İhaleyi alan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güneş de yaklaşık 6 bin metrekare inşaat alanında çalışma yapacaklarını belirterek, inşaatı 300 günde bitirmeyi hedeflediklerini vurguladı. İnşaatı tamamlamalarının ardından ilçenin ilk fakültesinin inşaatını yapmış olmanın mutluluğunu yaşacaklarım aktaran, "Ekibimizle birlikte Manavgat'a fakülte inşaatını yapmalını gururunu yaşacağız. 300 günü beklemeden inşaatı 210 gün gibi sürede tamamlamayı hedefliyoruz" diye konuştu. 


Antalya Gerçek Akdeniz


Geri Dön