27 / 04 / 2024

Eminevim'den Yerel Kalkınma Sempozyumu!

Eminevim'den Yerel Kalkınma Sempozyumu!

Sektöründe başarılı çalışanlar ile akademisyenleri buluşturacak olan Yerel Kalkınma Sempozyumu 18-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde ve Eminevim'in destekleriyle Bolu'da gerçekleşecek.



Ülkemiz insanını faizsiz ve her bütçeye uygun taksitlerle konut ve araç sahibi yapan Eminevim, düzenlediği akademik etkinlikler de dikkat çekiyor. Eminevim'in sponsorluğunda yapılacak olan sempozyum 18 ve 19 Ekim tarihleri arasında iki gün boyunca Bolu'da sürecek.

Eminevim elbirliği finans sisteminin kurucusu Emin Üstün, memleketi Bolu’dan başlayarak yerelde kalkınma ve yerelin kalkınmasına yönelik nasıl çalışmalar yapılabileceği üzerine görüş alışverişinde bulunmak için düzenlenecek olan yerel kalkınma çalışmalarına da liderlik ediyor. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün'ün teşvikleriyle başlatılan çalışmanın Bolu'da yapılan ilk sempozyumun organizasyonunu Bolu AİBÜ üstlendi. Bu anlamda yerelde; üniversite, belediye ve ülkemizin saygın üniversitelerinden fikir desteği ve işbirliği ile Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi ve Üsküdar Üniversitesi katkılarıyla, Eminevim'in sponsorluğunda Yerel Kalkınma Sempozyumu gerçekleştiriliyor.

Sektöründe çalışanlar ile akademisyenleri buluşturacak olan Bolu YEKAS 2018'de; turizm, finans, girişimcilik, hayvancılık, işletme, lojistik, maliye, pazarlama, tarım, ekonomi ve yönetimi gibi pek çok önemli konularda fikir alışverişi yapacak.

Çeşitli üniversitelerden katılımcıların da bulunacağı uluslararası sempozyumda iş adamları ile akademisyenlerin bir araya geleceği bu etkinlikte ortak çalışma alanlarının ortaya çıkartılıp, böylelikle sinerji oluşturan çok sayıda işbirliğinin de doğacağı belirtiliyor.

Yapılacak olan sempozyumun, süreç içerisinde kendine özgü bir yapı geliştirerek, özellikle, gelecek kuşak araştırmacıların geri bildirim alma ve küresel akademik yayın alanına yönelik yetkinlikler geliştirme noktasında da yarar sağlaması bekleniyor.


Geri Dön