20 / 04 / 2024

Jain Sulama Sistemleri iletişim

Jain Sulama Sistemleri iletişim

Hindistan’ın en büyük mikro sulama şirketi olan Jain Sulama Sistemleri, Karnataka’da dünyanın en büyük entegre mikro sulama projesini kazanarak farkını bir kez daha ortaya koydu.

Sivas-Erzincan Kalkınma Projesi Jain Sulama Sistemleri ile anlaştı!

Sivas-Erzincan Kalkınma Projesi’nin (SEKP) Örnek Damla Sulama Bahçe Kurumı ihalesini alan Jain Sulama Sistemleri, bölgede hayata geçirilecek olan meyve bahçelerinin damla sulama sistemlerini de kurmak için hazırlıklara başladı...

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alaş tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Müjdenin böylesi! Arazi sahiplerine 500 bin TL anında yatacak! Sakın kaçırmayın!

Kırsal kalkınmaya destek sürüyor ve bu kez açıklama Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden geldi. ‘Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemleri’nin teşvik edecek adımlar vatandaşları sevindiriyor. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar…

Şehirler teknolojiyi nasıl kullanıyor?

Akıllı otoparklar, akıllı kavşaklar, akıllı ulaşım, akıllı sulama sistemleri... Belediyeler akıllı şehir olmak için birbiriyle yarışıyor. “Şehirler teknolojiyi nasıl kullanıyor” sorusunun cevabını belediye başkanları anlattı...

Adıyaman Çelikhan Yeşiltepe köyüne gölet yapılacak!

İnşaatın bitirilmesi ile birlikte bölge 800 hektar tarım arazisi suya kavuşacak, çiftçiler damlama ve yağmurlama sulama sistemleri ile arazilerini sulayabilecek.

Bahadun Sulama Tesisi'nin yapım işi 15 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Sivas İl Özel İdaresi; Sivas İmranlı Bahadun Sulama Tesisi İnşaatı yapım işini 15 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Tesis 45 günde tamamlanacak.

Hafik Akkaya Sulama Tesisi IV. Kısım inşaat ihalesi 12 Eylül'de!

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas Hafik Akkaya Sulama Tesisi IV. Kısım tamamlama inşaat işi 12 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor. Proje; 45 günde tamamlanacak

Sivas Şarkışla Bağlararası Büyüküreğil Sulama Tesisi ihalesi 12 Eylül'de!

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas Şarkışla Bağlararası Büyüküreğil Sulama Tesisi tamamlama inşaat işi 12 Eylül 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkıyor. Proje 45 günde tamamlanacak.

Kars Barajı sulama iletim hattı sayesinde tarım arazileri suya kavuşacak!

DSİ 24. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan, Kars Barajı sulama iletim hattı sayesinde 475 bin 780 dekar tarım arazisi suya kavuşacak ve milli ekonomiye yıllık 105 milyon 194 bin lira gelir artışı sağlanacak

Erdemli'de sulama kooperatifi kuruldu!

Erdemli'de çiftçiler biraraya gelerek sulama kooperatifi kurdu. Pınarbaşı Mahallesi'ndeki tarımsal arazilerinin sulanması için mevcut depolarda toplanan suların çiftçiye dağıtımını düzenlemek üzere Sınırlı Sorumlu Erdemli Sulama Kooperatifi kuruldu.

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Öztemel tarafından 70 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de Ümraniye, Natoyolu Caddesi, Umre Sokak'ta kuruldu.

Akyerli Ofis Sistemleri Elektrik Metal İnşaat Nakliyat Oto Parçaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyerli Ofis Sistemleri Elektrik Metal İnşaat Nakliyat Oto Parçaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazım Konak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu.

SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri akıllı yaşam alanları için seminer verecek!

999 yılından itibaren otomasyon ve mühendislik sistemleri üzerine çözümler üreten SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri yurt genelinde akıllı yaşam alanları için seminer ve panel hazırlığı içinde.

Jain Sulama Sistemleri iletişim Haberi

Jain Sulama Sistemleri iletişim

Yurt içinde ve yurt dışında büyük ölçekli entegre mikro sulama projelerinin yürütülmesinde önemli bir deneyime sahip olan Jain Sulama Sistemleri Limited (JISL), öncü gücünü dev bir projede daha ortaya koymaya hazırlanıyor. Hindistan’ın dört güney eyaletinden biri olan Karnataka’da yürütülen ve dünyanın en prestijli sulama projesi olan Ramthal-Marol Entegre Mikro Sulama Projesi’nin yürütmesini alan JISL, 60 milyon doların  üzerinde olan bu dev projeye hayat verecek. 

Bagalkot bölgesinde hayata geçirilecek proje ile 35 köy, 3 milyon 530 bin dönümü aşan bir alan ve 7 binden fazla çiftçi projenin sağlayacağı imkânlardan faydalanacak. Yüzde 50’ye varan su tasarrufu sağlayacak Ramthal-Marol Entegre Mikro Sulama Projesi, JISL’nin çevreci ve sürdürülebilir tarımı esas alan Akıllı Tarım anlayışını da destekliyor. 

Bölgede geleneksel yöntemlerle taşınan suyun yaklaşık yüzde 60’ı buharlaşma...