25 / 04 / 2024

James Emmett

James Emmett

Martin Spurling, HSBC EMEA ( Avrupa ve Orta Doğu Afrika ) Bölgesi Bireysel Bankacılık Başkanı görevine terfi ediyor. James Emmett HSBC Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olacak.

Dünyanın en yüksek maaşlı çalışanı belli oldu!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası Morgan Stanley'in CEO'su James Gorman'ın maaşı 37 milyon dolara kadar yükseldiği açıklandı. Yapılan Açıklama doğrultusunda maaş bu sene içinde şimdiye kadar açıklanan büyük bir ABD banka şefine verilen maaş olarak belirtildi. 

Trump'ın emlak imparatorluğuna yargı kararı: Dolandırıcılık yaptı!

ABD eski Başkanı Donald Trump yargı kararıyla sarsıldı. New York Başsavcısı Letitia James tarafından açılan sivil davada Trump'ın bankaları, sigortacıları ve başkalarını dolandırdığına karar verildi.

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yazgülü Ergün tarafından kuruldu.

Bu olmadan Bitcoin'i alın!

Tanınmış kripto para analisti James Mullarney, Bitcoin'in (BTC) iki ana gösterge arasında olası bir geçişin ortasında büyük bir fiyat rallisine hazırlanabileceğini öne sürdü. 

Fed yetkilisinden piyasaları ters köşeye yatıracak açıklama

Piyasaları ters köşeye yatıracak Fed açıklaması. St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Fed'in Aralık ayı toplantısında yapacağı faiz artırımına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Jbc Baypas Ticari Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Jbc Baypas Ticari Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta James Banda tarafından kuruldu.

Jbc Baypas Ticari Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Jbc Baypas Ticari Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta James Banda tarafından kuruldu.

Jeffrey Epstein’ın Little St James adası 125 milyon dolara satılıyor!

Hapishanede intihar eden milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'ın lüks bir ev inşa ettiği Little St James adası, 125 milyon dolar bedelle satışa sunuluyor. 

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile John Coulter, Ann Jones tarafından kuruldu.

Tasarımcı Aurora James evinin kirasını ödemiyor! 

Dünyaca ünlü Kanadalı tasarımcı Aurora James'in vergi borçlusu olduğu ortaya çıktı. James iş yerinin kirasını ve emlak vergisinin ödemesini gerçekleştirmiyor. 

Pierce Brosnan lüks evini satmaktan vazgeçti!

007 James Bond filmi ile üne kavuşan Pierce Brosnan 100 milyon dolara satışa çıkardığını evine alıcı bulamadı. Brosnan evi satma kararından vazgeçti. 

Dünyaca ünlü sporcular evlerini satıyor!

Dünyaca ünlü sporcular lüks malikanelerini satışa çıkardı. LeBron James, Shaquille O’Neal, Serena Williams gibi yıldızlar evlerinin yeni alıcılarını bekliyor...

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

James Emmett Haberi

James Emmett

HSBC Türkiye Genel Müdürü ve HSBC Grup Genel Müdürü Martin Spurling,  HSBC EMEA (Avrupa ve Orta Doğu Afrika) Bölgesi Bireysel Bankacılık Başkanı görevine terfi ediyor. Spurling, HSBC Grup Genel Müdürü ve HSBC Türkiye Yönetim Kurulu üyesi olmaya devam edecek. Halen Küresel Dış Ticaret ve Faktoring Başkanı ve Grup Genel Müdürü görevini sürdüren James Emmett 1 Eylül 2014 itibarıyla HSBC Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olacak. Her iki atama, Yönetim Kurulu ve yasal düzenleyicilerin onaylarının ardından yürürlüğe girecek.

HSBC Grubu içinde 25 yıldır Uluslararası Yönetici olarak Asya Pasifik, Avrupa ve Orta Doğu’da bireysel, kurumsal, özel bankacılık, hazine ve yatırım bankacılığı alanlarında farklı görevlerde bulunan Spurling, 2010 yılında HSBC Türkiye Genel Müdürü olarak atanmadan önce HSBC Bank International Genel Müdürü, HSBC Tayvan Genel...