19 / 03 / 2024

japon yeni kredileri

japon yeni kredileri

Türkiye'nin yeni bir mortgage ürünü daha oldu. Faiz oranı dolar ve eurodan çok daha düşük olan Japon Yeni'ne endeksli krediyi hangi banka veriyor? Faiz oranları ne?

Mazda, MX-5’in yeni fiyatını açıkladı! MX-5’in fiyatı kaç TL? Özellikleri neler?

Japon otomobil üreticisi Mazda, Türkiye pazarındaki modellerinin fiyat listesini revize etti. Bu kapsamda, MX-5 modelinin de fiyat listesini güncelleyen Mazda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı.

Japon deprem uzmanından yeni uyarı: O ili denizden gelecek bir deprem etkileyebilir! Tsunamiye de dikkat! 

Japon deprem uzmanı, yüksek mimar ve yüksek inşaat mühendisi Yoshinori Moriwaki, bir şehri denizden gelebilecek depreme ve tsunami riskine karşı uyardı. İşte Japon uzmanın o açıklaması...

Konutta yeni kriz patlak verdi: Konut kredilerine sınır geliyor!

Konut sektöründe gündemden düşmeyen kredi konusunda yeni kriz patlak verdi. Geçtiğimiz gün Bakan Şimşek konut kredileri için verdiği sıkılaşma mesajının ardından gözler konut piyasasına çevrildi. 

Dünya Bankası Başkanı’ndan kredileri artırma planı!

Dünya Bankası Başkanı Ajay Banga G20 Maliye Bakanları toplantısında yeni mekanizmalar açıklayarak kredileri artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Dolara müdahale geliyor! Japon yeni dolar karşısında resmen çakıldı!

Japon yeninin Amerikan doları karşısında 145 seviyesine kadar gerilemesinden sonra Japonya hükümeti ve BOJ'un müdahalede bulunması bekleniyor.

Japon motor devinden müjde! Yeni kargo bisikletini görücüye çıkarttı!

Japon motor devi olan Kawasaki, yeni kargo bisikletini tanıttı. İşte detaylar!

Yeni imar affı gelecek mi? Depremle yeniden gündemde! Japon uzman resmen uyardı! 

2018'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gaziantep’te 76 bin 605, Hatay’da 71 bin 738 imar barışına ilişkin başvuru olduğuna dikkat çekmişti. Depremin ardından yeniden gündeme imar barışı geldi. Yeni imar affı gelecek mi? İşte ayrıntılar...

32 yıl aradan sonra zirve geldi! 1990 yılından sonra bir ilk yaşanıyor! Dolar yen karşısında şaha kalktı

32 yıl aradan sonra, Japon yeni, dolar karşısında hızla değer kaybetmeye başladı. Dolar/yen paritesi 150 psikolojik sınırını aşarak 150,1 ile Ağustos 1990'dan bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Japon Yeni’nden kayıp üstüne kayıp! Tarih yazılıyor!

Japonya Merkez Bankası, ABD dolarının karşısında Japon Yeninin değer kaybını devam ettirmesine rağmen parasal genişleme politikasının süreceği sinyalini yansıttı. İşte detaylar…

Yeni Suzuki Swift’le dolu dolu yaşa! Suzuki Swift 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Suzuki Swift’de bulunan gelişmiş ön algılama sistemleri, ön cama takılı bir monoküler kamera ve lazer sensör sistemi kullanır. Japon otomotiv devi Suzuki’nin yeni gözdesi Swift Hibrit’in Ekim 2022 fiyat listesini sizin için hazırladık.

Japon dehası Mazda’da fiyatlar belli oldu! Mazda Ekim 2022 fiyat listesi

Japon otomobil devi Mazda son modelleriyle Türkiye’de de adından söz ettirmeye devam ediyor. Hareketli piyasa nedeniyle marka araçların Ekim ayında yeni fiyatlar belirlemek zorunda kaldı. Mazda 6, Mazda CX-5 ve Mazda MX-5 Türkiye Ekim 2022 fiyat listesi belli oldu.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Kredi ve faizler için yeni karar

Konut ve iş yeri yapım kredilerinde üst limit ve faiz oranında değişikliğe gidildi. Yeni düzenlemeyle, güçlendirme ve konut yapım ve edinme kredilerinde faiz oranı 400 baz puandan 600 baz puana, iş yeri yapım ve edinme kredileri ise 300 baz puandan 450 baz puana yükseltildi. İşte detaylar...

Japon Yeni, bir senede dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti!

Japon Yeni 2022 başından bu yana dolar karşısında değerinin yaklaşık yüzde 20'sini kaybetti. Japonya Merkez Bankası (BoJ) para politikasını devamına karar verdi. ABD Doları karşısında Japon Yeni 145 bandının üzerini gördü.

japon yeni kredileri Haberi

japon yeni kredileri

Euro, dolar, İsviçre frangı derken şimdi de Japon Yeni'ne endeksli mortgage kredisi çıktı. Anadolubank, dünyada faizi en düşük para birimlerinden biri olan Japon Yeni'ne endeksli bireysel kredilerinde, düşük faiz oranıyla, daha az borçlanma olanağı sunduğu bildirildi.

Açıklamada, Anadolubank'ın yoğun ilgi ve talep gören Japon Yeni'ne endeksli konut kredisinde faiz oranının 3-24 ay vadede yüzde 0,30, 25-60 ay vadede yüzde 0,35, 61-120 ay vadede yüzde 0,39 olarak uygulandığı kaydedildi.

Taşıt kredisi faiz oranları ise, 3-24 ay vadede yüzde 0,35, 25-48 ay vadede yüzde 0,40 olarak belirlendi.

...