19 / 03 / 2024

japon yeni nereden alınır

japon yeni nereden alınır

Türkiye'nin yeni bir mortgage ürünü daha oldu. Faiz oranı dolar ve eurodan çok daha düşük olan Japon Yeni'ne endeksli krediyi hangi banka veriyor? Faiz oranları ne?

Asgari ücret dolar bazında yıllar içinde ne kadar oldu? Bakın asgari ücret nereden nereye gelmiş...

2024 yılı asgari ücret dün belli oldu. Yeni asgari ücret 17 bin 2 lira olarak açıklandı ve orta Vadeli Program'daki ortalama döviz kuru dikkate alındığında 462 dolar oldu. Peki asgari ücret yıllar içinde dolar bazından nereden nereye geldi?

Mazda, MX-5’in yeni fiyatını açıkladı! MX-5’in fiyatı kaç TL? Özellikleri neler?

Japon otomobil üreticisi Mazda, Türkiye pazarındaki modellerinin fiyat listesini revize etti. Bu kapsamda, MX-5 modelinin de fiyat listesini güncelleyen Mazda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı.

GYODER’in Yeni Konut Modeli’nin finansmanının kaynağı belli oldu! Finansman nereden gelecek?

GYODER’in Yeni Konut Modeli’nin finansmanı emeklilik fonlarından gelecek. Konut sektöründeki problemine ‘kiralık konut üretme odaklı model’ ile çözüm önerisi getiren Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), modelin finansmanı için yabancı emeklilik fonlarıyla masaya oturdu.

Japon deprem uzmanından yeni uyarı: O ili denizden gelecek bir deprem etkileyebilir! Tsunamiye de dikkat! 

Japon deprem uzmanı, yüksek mimar ve yüksek inşaat mühendisi Yoshinori Moriwaki, bir şehri denizden gelebilecek depreme ve tsunami riskine karşı uyardı. İşte Japon uzmanın o açıklaması...

Dolara müdahale geliyor! Japon yeni dolar karşısında resmen çakıldı!

Japon yeninin Amerikan doları karşısında 145 seviyesine kadar gerilemesinden sonra Japonya hükümeti ve BOJ'un müdahalede bulunması bekleniyor.

Japon motor devinden müjde! Yeni kargo bisikletini görücüye çıkarttı!

Japon motor devi olan Kawasaki, yeni kargo bisikletini tanıttı. İşte detaylar!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak 7 bin 590 TL! En ucuza nereden alınır? İşte Arçelik 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile evini renklendirmek isteyenler Arçelik OV 643 T Vitroseramik Ocağı en ucuza nereden alabileceğinizi sizin için araştırdık. İşte detaylar..

Yeni imar affı gelecek mi? Depremle yeniden gündemde! Japon uzman resmen uyardı! 

2018'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gaziantep’te 76 bin 605, Hatay’da 71 bin 738 imar barışına ilişkin başvuru olduğuna dikkat çekmişti. Depremin ardından yeniden gündeme imar barışı geldi. Yeni imar affı gelecek mi? İşte ayrıntılar...

e-Devlet'ten başvurana PTT'den 600 TL yeni doğum parası hemen verilecek! İşte başvuru şartları...

Devlet yeni doğum yapan kadınlara maddi anlamda destek veriyor. Peki, yeni doğum parası nedir? Doğum yardımından kimler faydalanır? Doğum Yardımı başvuruları ne zaman ve nereden yapılır? işte ayrıntılar...

İstanbulkart kişiselleştirme işlemi nedir?  İstanbulkart kişileştirme işlemi nasıl, nereden yapılır?

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor. Kişiselleştirilmemiş kartlar İstanbulkart’a özel aktarma, ücret iadesi ve resmi tatillerde ücretsiz seyahat hakkından faydalanamayacak. Peki kişileştirme nasıl ve nereden yapılıyor?

TOKİ kura takvimi açıklandı! TOKİ kura sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? TOKİ 26-28 Kasım il il kura çekiliş takvimi

TOKİ Sosyal Konut projesinde kura çekilişleri devam ediyor. Yeni ev almak isteyen milyonlarca vatandaş kura çekiliş takvimini merak ediliyor. Peki, TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? İşte 26-28 Kasım TOKİ kura takvimi...

japon yeni nereden alınır Haberi

japon yeni nereden alınır

Euro, dolar, İsviçre frangı derken şimdi de Japon Yeni'ne endeksli mortgage kredisi çıktı. Anadolubank, dünyada faizi en düşük para birimlerinden biri olan Japon Yeni'ne endeksli bireysel kredilerinde, düşük faiz oranıyla, daha az borçlanma olanağı sunduğu bildirildi.

Açıklamada, Anadolubank'ın yoğun ilgi ve talep gören Japon Yeni'ne endeksli konut kredisinde faiz oranının 3-24 ay vadede yüzde 0,30, 25-60 ay vadede yüzde 0,35, 61-120 ay vadede yüzde 0,39 olarak uygulandığı kaydedildi.

Taşıt kredisi faiz oranları ise, 3-24 ay vadede yüzde 0,35, 25-48 ay vadede yüzde 0,40 olarak belirlendi.

...