19 / 04 / 2024

japonyanın destek teklifi

japonyanın destek teklifi

Japonya Başbakanı Şinzo Abe tarafından açıklanan Türkiye’ye tıbbi ve mali destek teklifini, Dünya Ticaret Örgütü Türkiye Daimi Temsilciliği’nde uzun süre ticaret müşaviri, başmüşavir ve müzakereci olarak görev yapan ticaret uzmanı Şahin Yaman, Sputnik’e değerlendirdi.

İŞKUR yeni ay müjdesini duyurdu! Devletten çalışmayanlara 13.156 TL'ye yakın destek ödemesi!

İşsiz olanların mesleki deneyim kazanmaları için İŞKUR destek sağlamaya devam ediyor. İşbaşı Eğitim Programları kapsamında katılımcılara maddi destek sağlanıyor. İşte söz konusu proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Kentsel Dönüşüm Teklifi'nde 'rant' endişesi! İtirazlar peş peşe geldi!

Ak Parti tarafından Meclise sunulan Kentsel Dönüşüm Kanun Teklifi'nde sular durulmuyor. Komisyondan onay alan teklif için muhalefetin itirazları var. Bu kapsamda muhalefet partileri teklifteki eksikliklere dikkati çekiyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjde! Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL destek! 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan barınma desteğinin detayları netleşti bu kapsamda Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL'ye yakın destek sağlanacak. İşte detaylar...

Aile Bakanlığının destek ödemeleri için Ekim 2023 müjdesi geldi! Paralar bu tarihte yatırılacak!

Çalışmalarına son sürat devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi. Destek ödemeleri işte bu tarihte hesaplara yatırılacak...

Lityum devi şirketten 4,3 milyar dolarlık satın alma teklifi!

Dünyanın en büyük pil metali üreticisi Albemarle, Avustralyalı lityum şirketi Liontown'u satın almak için teklifini yüzde 20 oranında yükselterek 4,3 milyar ABD dolarına çıkardı. Teklif sonrası Liontown'un anlaşmayı kabul etmeyi değerlendirdiği belirtildi.

Araba alırken ince eleyip sık mı dokuyorsunuz? Fiat'ın bu teklifi tam size göre

Dolar kurunun yaşadığı hararetli günler, araba fiyatlarına da yansıyacak. İtalyan devi Fiat, zam uygulaması yapılmadan önce, bir fırsat olması için EGEA, PANDA, 500, 500e modellerinin haziran fiyat listesi açıkladı.

Çocuklu ailelere büyük müjde: Destek ödemeleri devam ediyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın destek ödemelerinin süreceği açıklanmasıyla birlikte, çocuklu aileler kendi ödemelerinin devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı. Ancak, çocuklu ailelere büyük bir müjde daha geldi.

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemesi hakkında bir müjde de çocuklu ailelere geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın destek ödemelerinin devam edeceğinin açıklanmasının ardından çocuklu aileler kendilerinin de ödeme almaya devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı. Bir büyük müjde de çocuklu ailelere geldi.

Aile Destek ödemelerinden sonra şimdi de Aile Koruma Kalkanı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın destek ödemeleri tam gaz devam ediyor. Ancak bakanlık bunun yanından Aile Koruma Kalkanı adı altında yeni çalışmalar da yürütecek.

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemelerinde mayıs ayı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen destek ödemelerini alan milyonlarca vatandaşımızın destek ödemeleri hakkındaki soru işaretleri giderildi. Mayıs ayı konusunda müjde geldi.

Aile destek Mayıs 2023 ödemesi! Peş peşe açıklandı! Görmeyen duymayan, kaçıran olmasın!

Aile Bakanlığı'nın destek programlarına ilişkin, vatandaşların sık sık merak ettiği konular arasında mayıs ayında yapılacak ödemeler yer almaktadır. İlgili detaylar aşağıda yer almaktadır.

Aile Bakanlığı’ndan mayıs ayı için 1.250 TL müjdesi! Hemen bakın, karar geldi!

Aile Bakanlığı'nın destek programlarına ilişkin birçok vatandaşın merak ettiği konular arasında, mayıs ayı içinde yapılacak ödemeler de yer almaktadır. Programın detayları aşağıda belirtilmiştir.

Bakanlık kolları sıvadı! Bu destek ödemesini duyanın nefesi kesildi

Bakanlığın destek ödemeleri son hız ile devam ediyor. Hane başına 2 bin 500 TL maddi destek sunmak için kolları sıvadı. Bu koşulları sağlayanlar 2 bin 500 TL destek alacak. Ayrıntılar haberimizde.

japonyanın destek teklifi Haberi

japonyanın destek teklifi

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, koronavirüsün yayılmasını ve ekonomik çöküşü kontrol etmesine yardımcı olmak amacıyla ülkesinin Türkiye’ye tıbbi ve mali destek teklif edeceğini açıkladı. Japonya’dan Türkiye’ye gelen bu destek teklifini, Dünya Ticaret Örgütü Türkiye Daimi Temsilciliği’nde uzun süre ticaret müşaviri, başmüşavir ve müzakereci olarak görev yapan ticaret uzmanı Şahin Yaman, Sputnik’e değerlendirdi. Yaman “Japonya gibi finansal kredisi tavanda olan bir ülkeden destek olması Türkiye’nin durumunu iyice güçlendirir. Japonya’nın Türkiye’ye bu teklifi tarihi bir anda gelen destektir. Bu, döviz kurunu da finansman dengeleri açısını da Türkiye’nin risk görünümünü de etkileyecek nitelikte. Öte yandan, Türkiye yükselen bir ekonomi ve bu da Japonya’nın Türkiye’deki konumunu da güçlendirecektir. Özellikle yüksek teknoloji proje finansmanlarına. Hastane projesi de sıradan bir proje değil ve bu da Japonya...