18 / 04 / 2024

Javad Gholamalızadeh

Javad Gholamalızadeh

Azatay Uluslararası Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Javad Gholamalızadeh tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos 'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi 'nde kuruldu.

Niha Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niha Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Akbar Zadeh tarafından kuruldu.

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Javad Hosseınıan tarafından kuruldu.

Net Invesment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net Invesment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Soltanızadeh Fard tarafından kuruldu.

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Fikir Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Fikir Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Javad Hosseınıan tarafından kuruldu.

Alpar İnovasyon Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Alpar İnovasyon Teknoloji Limited Şirketi bugün Maltepe'de Javad Alpar tarafından kuruldu.

Hamıhoogle Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hamıhoogle Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Javad Ramezanpour ve Mojtaba Lıvdanıtoghabeh ortaklığında kuruldu.

Volga Power Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volga Power Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Javad Nıkou ve Majıd Asadı ortaklığında kuruldu.

Altıntoprak Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Altıntoprak Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta Alı Movahhed Bajehbaj, Gholamalı Rezaeıdehnoueı, Omıd Mırakhorly ve Sousan Kheırı ortaklığında kuruldu.

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Javad Nikou tarafından kuruldu.

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Javad Nıkou tarafından kuruldu.

Azin Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azin Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Jalıl Hassan Zadeh G. tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Javad Gholamalızadeh Haberi

Javad Gholamalızadeh

Azatay Uluslararası Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Javad Gholamalızadeh tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.


Azatay Uluslararası Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; BİLGİSAYAR, BÜRO MAKİNELERİ VE KIRTASİYE:Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının  ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri ,endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet  üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak.Her marka bilgisayar ve alt mikro işlemcileri ile bilgi kaydedici, saklayıcı, yazıcı, çizici, iletici, gösterici, tahvil edici, yorumlayıcı cihaz aksesuar donanım ünite parça ve yedek parçaları imali, montajı,...