25 / 04 / 2024

Jay Z serveti ne kadar

Jay Z serveti ne kadar

ABD'de yayımlanan Forbes dergisi, Jay-Z'nin gayrimenkule ve birçok başka alana yaptığı yatırımlarla dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi olduğunu bildirdi.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Amerikalıların serveti 3. çeyrekte azaldı!

ABD Merkez Bankası (Fed), temmuz-eylül dönemine ait merakla beklenen "ABD'nin Finansal Hesapları" raporunu yayımladı. Söz konusu rapora göre ülkede hane halkının net serveti bu yılın üçüncü çeyreğinde yaklaşık 151 trilyon dolar şeklinde kaydedildi.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak kralı Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü!

Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait, 22 milyon lirasına ve arsalarına haksız yolla sahip olunduğunu iddia etti...

Jay-Z dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi oldu!

ABD'de yayımlanan Forbes dergisi, Jay-Z'nin gayrimenkule ve birçok başka alana yaptığı yatırımlarla dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi olduğunu bildirdi.

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

Jay Leno, Rhode Island'dan 13.5 milyon dolara ev aldı!

Amerikalı stand-up yıldızı Jay Leno, Rhode Island'daki New Port bölgesinden okyanus kıyısında yaklaşık 13.5 milyon dolarlık malikane aldı. 14 yatak odalı 17 banyolu evin büyüklüğü bin 500 metrekare.

Beyonce ve Jay Z çifti Los Angelas'tan ev aldı!

Müzisyen çift Beyonce ve Jay Z, Los Angelas'ın Bel Air kentinden 120 milyon dolara malikane aldı. 8 odalı, 4 havuzlu ev baştan aşağı donatıldı.

Trump'ın kızı ile damadının serveti 740 milyon dolar!

Beyaz Saray'ın açıkladığı etik dosyalarındaki bilgilere göre ABD Başkanı Trump'ın kızı Ivanka ile damadı Kushner'in geçen yılki gelirlerinin 195 milyon, toplam servetlerinin ise 740 milyon dolar.

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’tan 93 milyon dolarlık malikane alacak!

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’ta 93 milyon dolarlık bir malikane satın almaya hazırlanıyor.10 yatak odası ve 20 banyosu bulunan malikanede güzellik, masaj, fitness ve sinema salonları, 10 araçlık garaj, havuz, şelale, basketbol ve tenis sahaları mevcut.

Beyonce ve Jay Z'nin New York'taki tatil evi kiraya verilecek!

ABD'de dünyaca ünlü şarkıcı çift Jay Z ve Beyonce'nin 2012'de tatil yaptıkları New York Hamptons'taki evi, aylık 1 milyon dolara (2.9 milyon lira) kiraya verilecek.

İşte dünya starlarının kalmak sıraya girdiği o ev!

Gösteri dünyasının ünlüleri internetteki ünlü bir site üzerinden kiraya verilen gösterişli evde kalmak için sıraya girdi. Geçen yılın son aylarında Beyonce ve kocası Jay Z'nin kiraladığı malikikaneyi şimdi de Justin Bieber kiraladı.

Jay Z serveti ne kadar Haberi

Jay Z serveti ne kadar

ABD'de yayımlanan Forbes dergisi, Jay-Z'nin dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi olduğunu açıkladı. Forbes'a göre rapçinin serveti 5 milyar 830 milyon TL'yi geçti.

Sputnik News'te yer alan habere göre, Jay-Z, müzik sektörünün yanı sıra gayrimenkul ve moda sektörlerine de yatırım yaptı.

Şarkıcının yatırımlarının bir kısmı şu şekilde:

1) Müzik sektöründe 75 milyon dolar

2) Armand de Brignac şampanya ve D'Usse konyak şirketlerinde 410 milyon dolar

3) Uber'de 70 milyon dolar

4) New York ve Los Angeles'ın popüler noktalarında mülkler

5) Tidal müzik servisinde 100 milyon dolar

6) 50 milyon dolarlık sanat koleksiyonu

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Beyonce ve Jay Z çifti Los Angelas'tan ev...