19 / 04 / 2024

Jean Michel Foucault

Jean Michel Foucault

Tab Tur Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Jean Michel Foucault tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Axtab Turizm Seyahat Acentası ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axtab Turizm Seyahat Acentası ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Jean Michel Foucault Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de kuruldu.

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Frederic Jean Hubert Cecile Hendrickx kimdir?

Bridgestone'da Hukuk ve Uyum Başkan Yardımcısı, Genel Danışman ve Yönetim Kurulu Sekreteri olarak görev yapan Frederic Jean Hubert Cecile Hendrickx kimdir? İşte ayrınıtlar...

Mavi’nin ilk çeyrek net karı yüzde 71 artışla 515 milyon TL oldu!

Jean markası Mavi ilk çeyrekte konsolide gelirlerini yüzde 109 oranında artırdığını açıkladı. Şirketin net karı yüzde 72 oranında büyüyerek 515 milyon lira olurken, Mavi CEO’su Yavuz, yılın geri kalanında aynı performansı sürdüreceklerini belirtti.

Mavi Jeans’te büyük kış indirimi başladı! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

En sevilen spor ve jean giyim markalarından Mavi Jeans tutkunlarına sezonun beklenen haberi geldi. Mavi Jeans’te ‘Büyük Kış İndirimi’ başladı.

Spor giyim tutkunları kaçırmayın! LTB Jeans’ten indirim üstüne indirim!  23 Aralık 2023 Fiyat Listesi

Jean üretiminde Türkiye’nin ünlü markalarından LTB Jeans,  hem jean modellerinde hem de diğer giyim ürünlerinde indirim kampanyası ay sonuna kadar geçerli olacak.  Hangi ürün ne kadar indirime girdi? LTB Jeans ne kadar indirim yaptı? İşte 23 Aralık 2022 Fiyat Listesi

''Ekonomik veriler resesyona işaret etmiyor''

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, mevcut ekonomik verilerin resesyona işaret etmediğini bildirdi.

ABD’den petrol piyasasını altüst edecek haber

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean Pierre, Amerika Birleşik Devletleri'nin piyasaya günde 1 milyon adet varil petrol salma süresinin bu ay içinde bitmesini takiben stratejik rezervden yeni petrol salınmayacağını duyurdu.

Mavi outlet ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın! İşte 4 Ekim 2022 Mavi fiyat listesi

Jean odaklı giyim markası Mavi kalitesi ve müşteri memnuniyeti konularında çıtayı her geçen gün daha da yukarı taşıyor. Outlet ürünlerde kampanyaya giden Mavi yüzlerce ürünü uygun fiyata müşterilerine sunuyor. İşte Mavi’nin indirimli fiyatlarının bazıları

Zara’da yeni sezon sweatshirtler, jeanler, blazerlar raflarda yerini aldı! Zara yeni sezon 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sevilen giyim markası Zara yeni sezon ürünleri satışa çıktı. Sweatshirtler, jean pantalonlar, blazer ceketler, etekler raflarda yerini aldı. Havaların soğumasıyla birlikte, yazlıklar yerini kalın kışlık kıyafetler bırakmışken, Zara yeni sezon ürünleri sizi bekliyor. 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Colins’ten 200 TL’lik alışverişe ikinci alışverişte yüzde 20 indirim! ! 28 Eylül 2022 Colins fiyat listesi!

Jean pantolonların yanı sıra gündelik kıyafetlerin vazgaçilmez adresi Colins yeni bir kampanyaya imza attı. Colins jeans’tan 200 liralık alışverişinizde bir sonraki alışverişinizde geçerli olmak üzere yüzde 20 indirim kuponu hediye ediliyor.

Wrangler Outlet ürünlerinde avantajlı fiyatlar sizi bekliyor! İşte 25 Eylül 2022 Wrangler fiyat listesi!

Jean giyim deyince akla ilk gelen markalardan olan Wrangler, online mağazası üzerinden outlet ürünleri avantajlı fiyatlarla satıyor. İşte Wrangler ürünlerinin fiyat listesi

Lee’de yüzde 20 indirimli outlet fırsatları! İşte 23 eylül 2022 Lee fiyat listesi

Lee Wrangler outlet ürünlerini online mağazası üzerinden satışa sundu. Jean pantolondan kabana kadar birçok ürün sepette yüzde 20 indirim imkanı sunuyor.

GAP online üzerinden yüzde 35’e varan indirimlerle sizi bekliyor. İşte 23 Eylül 2022 GAP fiyat listesi

Amerikalı hazır giyim markası GAP sezon sonu indirimleriyle türeticinin beklediği fırsatları sunuyor. T-shirtten şorta, eşofmandan Jean pantolona kadar yüzlerce ürün indirimli fiyatlarıyla sizi bekliyor.

Jean Michel Foucault Haberi

Jean Michel Foucault

Tab Tur Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Jean Michel Foucault tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu. 


Tab Tur Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Tab Tur Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Merkez Mahallesi, Reha Yurdakul Sokak, Sureyya Apartmanı,...