29 / 03 / 2024

Jennifer Lawrence nerede oturuyor

Jennifer Lawrence nerede oturuyor

Hollywood'un en gözde genç kuşak yıldızlarından Jennifer Lawrence, 24 yaşında bir malikane sahibi oldu. Lawrence, bir başka ünlü yıldız Jessica Simpson'ın Los Angeles'taki malikanesini aldı.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Jennifer Lawrence bekar evini satıyor!

Ünlü yıldız Jennifer Lawrence, New York'taki bekar evini satışa çıkardı. Güzel oyuncu evi için 14.2 milyon dolar istiyor.

Jennifer Lawrence, California'daki evini 865 bin dolara sattı!

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence New York’ta bir ev satın alabilmek için ABD’nin California eyaletindeki villasını indirim yaparak sattı.

Jennifer Lawrence, California'daki evini 1.1 milyon dolara sattı!

Önceki gün Forbes Dergisi tarafından 46 milyon dolar gelirle 2016'da "dünyanın en çok kazanan kadın oyuncusu" olduğu açıklanan Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın (26), bir ev satışından 270 bin dolar kazanç sağladığı ileri sürüldü.

Jennifer Lawrence Tribeca bölgesinde ev arıyor!

Jennifer Lawrence, önceki gün New York'ta kaldığı otelden çıkarken görüntülendi. Lawrence, Tribeca bölgesine giderek daireleri gezdi.

Jennifer Lawrence, Los Angeles'tan 8.2 milyon dolara ev aldı!

İngiliz müzisyen Chris Martin ile ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lawrence, sinemadan kazandığını gayrimenkule yatırıyor.24 yaşındaki oyuncu 8.2 milyon dolar değerinde yeni bir ev aldı...

Jennifer Lawrence 24 yaşında malikane sahibi oldu!

Hollywood'un en gözde genç kuşak yıldızlarından Jennifer Lawrence, 24 yaşında bir malikane sahibi oldu. Lawrence, bir başka ünlü yıldız Jessica Simpson'ın Los Angeles'taki malikanesini aldı.

Jennifer Lopez, 18 milyon dolarlık malikane satın aldı

Eşi Marc Anthony'den ayrılma kararı alan güzel şarkıcı Jennifer Lopez, kendisine Hamptons'ta 18 milyon dolarlık bir malikane aldı. Lopez'in yeni malikanesinin inşası bir yıl önce tamamlanmış

Jennifer Aniston, evde bebek hazırlıklarına başladı!

Jennifer Aniston, sevgilisi Justin Theroux ile aradığı aşkı buldu. İlişkilerinin ilk günlerinden itibaren 'ciddi düşündüklerini' söyleyen ünlü çift, şimdi de bir aile olabilmek için çalışmalara başlamış!

Jennifer Aniston, Hollywood'da malikane satın aldı!

Hamile kalmak için doktor kontrolüne giren ve iş yaşamına bir süre mola veren Jennifer Aniston ve sevgilisi Justin Theroux, Hollywood'daki bu muhteşem malikanede aşk tazeliyor

Jennifer Aniston, sevgilisiyle birlikte ev arıyor!

Bir süredir Justin Theroux ile birlikte olan Jennifer Aniston, evlenmeye çok hevesli. Sevgilisiyle birlikte yeni bir ev arayışına da giren Aniston, Theroux'un hediye ettiği yüzüğü her fırsatta tüm dünyaya gösteriyor

Jennifer Post'tan Türk evlerine Amerikan tasarımları!

Her biri ünlü tasarımcılarla anlaşma yaparak ürünlerinde farklılık oluşturuyorlar. Genellikle Türk ve İtalyan tasarımcılarla çalışan Lazzoni de bunlardan biri. Son yeniliği ise ünlü Amerikalı iç mimar Jennifer Post ile yaptığı işbirliği.

Jennifer Lawrence nerede oturuyor Haberi

Jennifer Lawrence nerede oturuyor

Hollywood'un en gözde genç kuşak yıldızlarından Jennifer Lawrence, 24 yaşında bir malikane sahibi oldu.


Umut Işığım, Açlık Oyunları, Gerçeğin Parçaları, Düzenbaz, Serena gibi filmleriyle tanınan Lawrence, bir başka ünlü yıldız Jessica Simpson'ın Los Angeles'taki malikanesini satın aldı.


Son birkaç yıldır kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan Lawrence bu malikane için 7 milyon dolar ödedi.


İşte Jennifer Lawrence'ın büyük olasılıkla tadilattan geçirip taşınacağı o muhteşem malikaneden fotoğraflar...