19 / 04 / 2024

Jennifer Lopez yeni evi

Jennifer Lopez yeni evi

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 3 bin 500 yeni konut müjdesi! 6 şehirde 9 yeni kampanya!

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 9 projede toplam 3 bin 500 yeni konut müjdesi geldi. İşte TOKİ tarafından paylaşılan o ihaleler...

Evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? Yeni yasaya İstanbul'dan ilk örnek geldi! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ve ‘rezerv alan’ ilanı mülkiyet dokunulmazlığı çerçevesinde sık sık tartışma konusu oluyor. Peki evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? İşte İstanbul'dan bir örnek... 

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Ev kiralamada yeni boyut: Evi pansiyona çevirdiler, ranza başına 3.500 TL istediler!

Ev sahiplerinden yeni kiralama trendi evi pansiyona çevirmek. Bazı ev sahipleri artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. Ranza başına ise 3.500 TL istiyorlar.

Evi olanlar dikkat! Yeni dönem başlıyor

Evi olan milyonlarca vatandaşı ilgilendirmekte. Deprem sigortası ile ilgili son dakika gelişmesi. Deprem sigortasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren ayrıntılar belli oldu. İşte evi olan milyonları ilgilendiren detaylar...

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Cosma Shiva Hagen, 47 metrekarelik yeni evine taşındı!

Alman oyuncu Cosma Shiva Hagen, Hamburg'da yeni bir eve taşındı. Minimalize yaşamı tercih ettiğini açıklayan Hagen'in yeni evi 47 metrekare büyüklüğünde. 

Güzide Mertcan'ın yeni evi dikkat çekti!

2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce konuşulmuştu. Olay yaratan villayı satma kararı alan Mertcan, yeni evinin kapılarını açtı. "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" dedi.

Niğde'de yeni öğretmen evi inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’de yeni öğretmen evi yapılacağını duyurdu.

Jennifer Lopez yeni evi Haberi

Jennifer Lopez yeni evi

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni yuvasını arıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, Lopez geçtiğimiz günlerde inşaatı devam eden bir malikaneyi gezdi.

Bel Air'de bulunan bir inşaata giden güzel şarkıcı Jennifer Lopez, inşaata tırmanarak çatıya çıktı. Lopez daha sonra inerek alt katlarda incelemeler yaptı.

Emlak yatırımına devam ediyor

Başarılı şarkıcı Marc Anthony ile olan evliliğinden biri kız diğeri erkek Max ve Emme isminde ikizleri olan gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. 

Şarkıcı Jennifer Lopez, eski nişanlısı olan Alex Rodriguez ile beraberken de Miami'de 33 milyon dolara yeni bir konut almıştı. Toplamda 10 yatak odalı ve 12 banyolu evin şu an kimde kaldığı bilinmiyor.

Jennifer Lopez Los Angeles'a...