28 / 03 / 2024

JLL Türkiye ödül

JLL Türkiye ödül

JLL, üst üste dokuzuncu kez Ethisphere Enstitüsü tarafından “Dünyanın En Etik Şirketleri” arasında gösterildi. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Alkaş, 10 yıldır belirlenen listede dokuz kez yer alabilmenin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

JLL Türkiye, Euromoney Ödülleri’nde birinci oldu!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney, her yıl düzenlediği ve gayrimenkul sektörünün en iyilerinin değerlendirildiği anketinin 2014 sonuçlarını açıkladı. JLL Türkiye, Euromoney Ödülleri’nde birinci oldu.

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Türkiye dış satımda rekor üstüne rekor kırdı! Yılın en yüksek seviyesinde

Türkiye, yılın en yüksek seviyesi ile 4 milyarlık ihracat rakamını Bulgaristan'a yaptı. Türkiye'nin rekor kırdığı ihracat oranı sanayi alanından geldi.

Rusya'nın açıklaması şok yarattı! Türkiye nasıl etkilenecek?

Rusya tahıl koridoru anlaşmasından çekildiğini duyurdu. Dünya alarma geçti. BM'den iletişim halindeyiz açıklaması geldi. Peki bundan sonra ne olacak? Türkiye nasıl etkilenecek?

Motorin ve benzin fiyat farkında makas açılıyor! Türkiye, dünya 4'üncüsü oldu!

Türkiye dünyada motorin-benzin fiyatı farkının en yüksek olduğu 4. ülke olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin kredi notu yine düştü! Moody’s açıkladı: Türkiye ödemeler dengesi üzerinde artan baskılar ve döviz rezervler

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s Türkiye’nin kredi notunu bir kez daha düşürdü. Peki kuruluşun bu kararı IMF ve Dünya Bankası tahminleriyle tutarlı mı? Türkiye nasıl bir risk altında? Yanıtı haberde…

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Türkiye Petrolleri, Lüleburgaz'daki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Kırklareli Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor.

Gıda enflasyonunda Türkiye dünya 4'üncüsü oldu!

Türkiye, dünya gıda enflasyonunda  Lübnan, Venezuela ve Surinam'ın hemen peşinen 4. sıraya yerleşti.

Türkiye çıkışlı Ford E-Transit Altın Ödüle layık görüldü!

Ford E-Transit, Euro NCAP tarafından ticari araçlar kategorisinde altın ödül sahibi oldu. İşte elektirikli ilk ticari aracın merak edilen tüm detayları haberimizde...

Türkiye dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri oldu!

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Ortaş, Türkiye'nin dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri olduğunu söyledi.

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada!

Türkiye İMSAD, tarafından hazırlanan ‘Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu 2020’de yer alan bilgilere göre, Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada yer aldı.

JLL Türkiye ödül Haberi

JLL Türkiye ödül

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL, Ethisphere Enstitüsü tarafından üst üste dokuzuncu kez “Dünyanın En Etik Şirketleri” arasında gösterildi. JLL böylece, dünyadaki iş etiği standartlarını belirleyen Ethisphere Enstitüsü’nün verdiği bu anlamlı unvana uzun süredir sahip olan az sayıdaki küresel şirketten biri olmayı başardı.


Etik iş uygulamalarının JLL’in temellerini oluşturan standartlardan biri olduğuna dikkat çeken JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “Bu uygulamaların başarıyı da beraberinde getirdiğine inanıyoruz. Ethisphere Enstitüsü, dünyada bu alanda standartları belirlemenin yanı sıra bu standartların güncel olgularla eş zamanlı olarak daha yükseğe taşınmasına da öncülük ediyor. 10 yıldır belirlenen bu listede dokuz yıl üst üste yer alabilmiş olmak bizi gururlandırıyor. Bunun şirketimizin konuya gösterdiği özeni açıkça ortaya koyan çok önemli bir gösterge olduğuna inanıyoruz”...