11 / 05 / 2024

John Travolta nın evi 

John Travolta nın evi 

Hollywood'un başarılı oyuncularından John Travolta Islesboro Adası'nda bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Lüks malikane için 5 milyon dolar bedel belirlendi. 

Son yüzyılın en zengin adamından 12 altın kural!

Birleşik Devletler'in ilk milyarderi ve tüm zamanların en zengin insanlarından biri olarak bilinen John Rockefeller'dan 12 servet kuralı!

Sınıfının en iyisi seçildi! John Deere 5e serisi 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünyanın en büyük traktör üreticilerinden John Deere’nin 5E serisi traktörleri iddialı. İşlerinizi verimli, etkili ve her zamankinden daha konforlu tamamlamayı vadediyor. John Deere 5E model ve fiyat listesini bu haberde derledik.

John Travolta malikanesini dört milyon dolara satışa çıkardı!

2020 yılının Temmuz ayında 29 senelik eşi Kelly Preston'ı kaybeden sevilen aktör John Travolta, ABD'de yer alan malikanesini dört milyon dolara satıyor.

John Lewis İngiltere'de 8 mağazasını kapatacak!

John Lewis, İngiltere'de 8 mağazasını kapatacağını duyurdu. Mağaza kapatma kararının, istihdam edilen 1.465 kişiyi etkilemesi bekleniyor.

John Travolta malikanesini 5 milyon dolara satıyor!

Hollywood'un başarılı oyuncularından John Travolta Islesboro Adası'nda bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Lüks malikane için 5 milyon dolar bedel belirlendi. 

John W. Henry, muhteşem villasını satışa çıkardı!

Liverpool'un sahibi Amerikalı iş adamı John W. Henry görenleri hayrete düşüren villasını satışa çıkardı.

John Legend'ın 14 milyon dolarlık evi!

Bir zamanlar ünlü yıldız Rihanna’ya ait olan, modern çizgilerle taçlandırılmış lüks mesken; 2016 yılından bu yana John Legend ve eşi Chrissy Teigen’ı ağırlıyor. 

Edward Norton 11.8 milyon dolara ev satın aldı!

Edward Norton 11.8 milyon dolar değerinde ev aldı. Ev, John Lautner'ın imzasını taşıyor. İşte evin fotoğrafları....

İşte John Travolta'nın muhteşem evi!

ABD'li oyuncu ve şarkıcı John Travolta'nın muhteşem evi sizler için araştırıldı. Travolta'nın malikanesinde uçaklarını park edebileceği özel alan bulunuyor.

İşte John Travolta'nın evi!

Ünlü aktör ve yapımcı John Travolta'nın evi aynı zamanda bir havaalanı. Travolta'nın Florida'da bulunan malikanesinde uçaklarını park edebileceği alanı da var.

İşte John Travolta'nın Florida'daki evi!

Ünlü aktör John Travolta'nın Florida'da bulunan malikanesinde uçaklarını park edebileceği özel alan bulunuyor. 1954 doğumlu ünlü aktör ve yapımcı John Travolta aynı zamanda da sertifikalı bir özel pilot.

Frank Sinatra'nın Kalifornia'daki villası 5 yıldır alıcı bekliyor!

ABD tarihinin en tanınmış müzisyenlerinden Frank Sinatra'nın 29 yılını geçirdiği lüks villa, sakin konumu ve ABD Başkanı John F. Kennedy'nin de aralarında bulunduğu şöhretleri barındıran geçmişine rağmen 5 yıldır alıcı bekliyor.

Wyndham Hotel Türkiye'deki otel sayısını 200'e çıkaracak!

Wyndham Hotel Group EMEA Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı John Griffin, ''Türkiye'de 50 otelimiz bulunuyor. GrifFın, markaları altında Türkiye'de faaliyet gösteren otel sayısını geçtiğimiz iki yılda üçe katladık ve 2020'ye kadar ise bu sayıyı 100'e çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

John Travolta nın evi  Haberi

John Travolta nın evi 

Grease, Pulp Fiction gibi başarılı filmlerle ismini duyuran 67 yaşındaki oyuncu John Travolta, Islesboro Adası'nda bulunan evini satılığa çıkardı. Hürriyet'te yer alan habere göre; lüks ev için 5 milyon dolar isteniyor. 

John Travolta 20 odalı dev malikaneyi 1991 yılında eşi Kelly Preston ile satın almıştı. Otel büyüklüğünde olan malikanenin 7 buçuk banyosu bulunuyor.

1904 YILINDA İNŞA EDİLDİ 

John Travolta ile eşi Kelly Preston'ın çok beğenip satın aldıkları malikane, 1904 yılında inşa edildi. Mülk, aslında 42 odalı olarak yapılmıştı. Fakat Travolta ve Preston burayı satın aldıktan sonra elden geçirildi ve 20 odalı büyük bir konut haline dönüştürüldü. Malikanenin içinin yeniden tasarımında ise Christopher Boshears'ın imzası bulunuyor.

İNGİLİZ KIR EVLERİNDEN ESİNLENİLDİ 

Boshears, evi Travolta çiftinin isteğine göre yeniden düzenledi ve aile için bir yaşam...