25 / 04 / 2024

John Travolta malikanesini 5 milyon dolara satıyor!

John Travolta malikanesini 5 milyon dolara satıyor!

Hollywood'un başarılı oyuncularından John Travolta Islesboro Adası'nda bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Lüks malikane için 5 milyon dolar bedel belirlendi. 



Grease, Pulp Fiction gibi başarılı filmlerle ismini duyuran 67 yaşındaki oyuncu John Travolta, Islesboro Adası'nda bulunan evini satılığa çıkardı. Hürriyet'te yer alan habere göre; lüks ev için 5 milyon dolar isteniyor. 

John Travolta 20 odalı dev malikaneyi 1991 yılında eşi Kelly Preston ile satın almıştı. Otel büyüklüğünde olan malikanenin 7 buçuk banyosu bulunuyor.

John Travolta malikanesini 5 milyon dolara satıyor!

1904 YILINDA İNŞA EDİLDİ 

John Travolta ile eşi Kelly Preston'ın çok beğenip satın aldıkları malikane, 1904 yılında inşa edildi. Mülk, aslında 42 odalı olarak yapılmıştı. Fakat Travolta ve Preston burayı satın aldıktan sonra elden geçirildi ve 20 odalı büyük bir konut haline dönüştürüldü. Malikanenin içinin yeniden tasarımında ise Christopher Boshears'ın imzası bulunuyor.

İNGİLİZ KIR EVLERİNDEN ESİNLENİLDİ 

Boshears, evi Travolta çiftinin isteğine göre yeniden düzenledi ve aile için bir yaşam alanına dönüştürüldü. İç tasarımda İngiliz kır evlerinden esinlenildi. Bütün odaları rengarenk tasarlandı ve döşendi. Malikanenin iç tasarımında da otel esintileri ortadan kaldırılmadı. Malikanenin giriş salonu bir otel lobisi gibi tasarlandı. Burada özel sohbetler için bir alan ve bir de bar bulunuyor. Tasarımı tamamlayan ise geniş bir kanepe.

John Travolta malikanesini 5 milyon dolara satıyor!


DÖRT KATLI MALİKANE 

Travolta çiftinin mutlu anılarına şahitlik eden malikane dört katlı. Evin giriş katı hariç diğer tüm katlarında odaların pencerelerinde malikane arazisinin bakımlı manzarası görünüyor. Ana yatak odasının ise kendine ait özel bir banyosu ve oturma alanı da bulunuyor.
 

İşte John Travolta'nın muhteşem evi!


Geri Dön