28 / 03 / 2024

Joudi Hafez

Joudi Hafez

Bahija İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Husseın Hafez, Ahmad Hafez, Anas Hafez, Joudi Hafez ve M. Nazem Hafez ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Esenyurt, Süleymaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hafez tarafından kuruldu.

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mohamad Samer Hafez tarafından kuruldu.

Jadusam Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jadusam Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Sıba Al Hafez tarafından kuruldu.

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mahmoud Hafez M Fares ve Ranıa Ahmad M Alshahrour ortaklığında kuruldu.

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alırza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Midtown İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Midtown İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Assem O.A.E.  ve Hafez G.A.A.A. tarafından kuruldu.

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Hokan ve Ammar Hafez ortaklığında kuruldu.

Hilal Group İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Group İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Hafez G.A.A.A., Hikmet Yarız ve Mohsen A.A.K. ortaklığında kuruldu.

Yacout Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yacout Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Baha Eddin Ali Hafez Shanableh, Burhan Köroğlu, Saladin Baha Eddin Shanableh tarafından tarafından kuruldu.

Avalon Properties Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avalon Properties Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Khamis Gaber Khamis ve A.Sami Mohamed Hafez ortaklığında kuruldu. 

ACS Mimari İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ACS Mimari İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Fanar, İssam G. Hafez Salem ve Yousef Essa B. A. Al-Mohannadi ortaklığında kuruldu. 

Elsa Global Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsa Global Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Babaeırad ve Elham Hafezı ortaklığında kuruldu. 

Joudi Hafez Haberi

Joudi Hafez

Bahija İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Husseın Hafez, Ahmad Hafez, Anas Hafez, Joudi Hafez ve M. Nazem Hafez ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Esenyurt, Süleymaniye Mahallesi'nde kuruldu.


Bahija İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri...