25 / 04 / 2024

Jumaa Alomar

Jumaa Alomar

Azim Fırın Ziraat Nakliye İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Jumaa Alomar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Maya Akar Center'da kuruldu.

Alkuser İnşaat Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkuser İnşaat Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alomar ve Omer  Mayatı  tarafından kuruldu.

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alomar Alkhalil tarafından kuruldu.

Doura İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doura İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 390 bin TL sermaye bedeli ile Salih Alomar tarafından kuruldu.

Alomari Global Group Emlak Reklam Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alomari Global Group Emlak Reklam Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mo`Ath Khalaf  Ahmad Alomarı tarafından kuruldu. 

Turk Land Turizm Oto Kiralama Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Land Turizm Oto Kiralama Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Humam Mırı ve Ibraheem Nasser Alomarı ortaklığında kuruldu. 

Alomar İnşaat Medikal Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alomar İnşaat Medikal Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Hosam Alomar ve Sufwan Alomar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Top 6 İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top 6 İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ubayda Omar, Mıssab Alomar, Omar Al Omar, Mohamed Alamomar, Walıd Al Omar ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Azim Fırın Ziraat Nakliye İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azim Fırın Ziraat Nakliye İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Jumaa Alomar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Maya Akar Center'da kuruldu.

Rawasi İstanbul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rawasi İstanbul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulhakim Omar M. Kasem, Ahmad Alomar M. Alkasem, Fadl Alomar Almhd Alkasım tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Jumaa Alomar Haberi

Jumaa Alomar

Azim Fırın Ziraat Nakliye İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Jumaa Alomar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Azim Fırın Ziraat Nakliye İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...