28 / 03 / 2024

Justin Bieber beverly park malikane

Justin Bieber beverly park malikane

Justin Bieber ile model Hailey Baldwin Bieber, Beverly Park'ta 7 yatak odalı ve 10 banyolu malikane satın aldı. Lüks malikane için 25.8 milyon dolar ödediler...

Beverly Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beverly Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Jıahao Lı tarafından kuruldu.

Justin Bieber X Vespa'ya 3 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Aralık 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'nın Aralık ayı fiyatları belli oldu. Justin Bieber X Vespa'ya 3 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Justin Bieber X Vespa'ya 8 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Kasım 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'ya Kasım ayında tam 8 bin TL zam geldi! Peki Justin Bieber X Vespa'nın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Justin Bieber X Vespa 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları ne kadar? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları ne kadar? İşte Justin Bieber X Vespa 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kanada'da konut fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! Hükümet yabancıya konut satışını yasaklamaya hazırlanıyor! 

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ülkede rekor düzeyde artış gösteren emlak fiyatları sebebiyle yabancılara konut satışının iki sene süreyle yasaklanmasını önerdi. 

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

Justin Timberlake New York’taki çatı katını sattı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, 2017 yılında 20,2 milyon dolara satın aldığı çatı katını 29 milyon dolara sattı.

ABD'deki Beverly House 600 bin dolara kiralandı!

Amerika'da Los Angeles eyaletinde bulunan Beverly House 135 milyon dolarlık ev satıcı bulamayınca  600 bin dolara kiralandı.

Justin Timberlake ve Jessica Biel Los Angeles'taki evlerini satıyor!

Mutlu bir evlilikleri olan şarkıcı Justin Timberlake ile oyuncu Jessica Biel, küçük bir kasabada yaşama kararı almalarından sonra Los Angeles'ta bulunan malikanelerini satmaya karar verdi. Çift, ev için 35 milyon dolar istiyor. 

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Justin Trudeau: Yabancılara ev satışını yasaklayacağım!

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, seçimlerde yeniden göreve gelmesi durumunda emlak piyasasında atacağı adımı duyurdu. Justin Trudeau, yeniden seçilirse yabancılara ev satışını yasaklayacağını belirtti.

Cindy Crawford Beverly Hills'teki evini sattı!

Ünlü model Cindy Crawford, Beverly Hills'teki evini sattı. Crawford evini 13,5 milyon dolara sattı.

Channing Tatum ve Jenna Dewan evlerini 5 milyon 925 bin dolara sattı!

Geçtiğimiz yıllarda evliliklerini sonlandıran Channing Tatum ve Jenna Dewan boşanmalarının sonrasında Beverly Hills’teki evlerini 5 milyon 925 bin dolara sattı.

Justin Bieber beverly park malikane Haberi

Justin Bieber beverly park malikane

Gösteri dünyasının ünlü çifti Justin Bieber ile model Hailey Baldwin Bieber, birçok ünlü ve zengin kişinin yaşadığı bölgede ilk satış fiyatının yarısına kadar indirim yapılan gösterişli ve lüks bir malikane aldı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; çiftin komşuları arasında Hollywood'un en ünlü yüzleri bulunuyor. 

YENİ AŞK YUVASI 

2018'de sürpriz bir kararla evlenen müzisyen Justin Bieber ile model Hailey Baldwin Bieber, California'nın en gösterişli bölgelerinden biri olan Beverly Park'ta lüks bir malikane satın aldı.

42 MİLYONDAN 28.5 MİLYONA İNDİ 

Beverly Park'ta yer alan malikane için Justin Bieber ve Baldwin Bieber'ın ödediği fiyat ise 25. 8 milyon dolar oldu. Yaklaşık iki yıldır satışta olan malikane için istenen ilk fiyat 42 milyon dolar olarak belirlenmişti. Ancak o fiyata alıcı bulunamayınca emlak şirketi ve satıcı arasında yapılan...